Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ - Ακόμα περιμένουμε την απάντηση του Σαμαρά για το τηλεφώνημα Barroso και τη συμπαιγνία για τη συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής

ΣΥΡΙΖΑ - Ακόμα περιμένουμε την απάντηση του Σαμαρά για το τηλεφώνημα Barroso και τη συμπαιγνία για τη συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής
Aιχμηρή ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Συνέχεια στο δημοσίευμα των Financial Times που αναφέρεται στο παρασκήνιο της συνάντησης του πρώην πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου με τους υπόλοιπους ηγέτες των κρατών-μελών της Ευρωζώνης το Νοέμβριο του 2011 στις Κάννες δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ειδικότερα ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει με ανακοίνωση του ότι περιμένει απαντήσεις από τον Πρωθυπουργό σχετικά με την αποκάλυψη της βρετανικής εφημερίδας για παρέμβαση του προέδρου της Κομισιόν, J. M. Barroso, ο οποίος φέρεται να είχε επικοινωνήσει με τον τότε ηγέτη της αντιπολίτευσης Αντώνη Σαμαρά, γνωρίζοντας πως εκείνος ήθελε να αποφύγει το δημοψήφισμα.
Σε αυτή τη συνομιλία ο κ. Σαμαράς φέρεται να είπε στον Barroso ότι ήταν πια διατεθειμένος να συμμετάσχει σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας με το ΠΑΣΟΚ, «κάτι που απέφευγε επί μήνες ελπίζοντας ότι θα μπορούσε να εξασφαλίσει ο ίδιος την πρωθυπουργία», όπως αναφέρει το δημοσίευμα.
«Ακόμα περιμένουμε την απάντηση του πάλαι ποτέ "αντιμνημονιακού" και σημερινού "ουδείς αναμάρτητος" μερκελιστή κ. Σαμαρά για το τηλεφώνημα του Barroso σε αυτόν και τη συμπαιγνία για τη συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης