Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δ. Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ) - «Πολιτική βόμβα μεγατόνων» το δημοσίευμα των F.T.

Δ. Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ) - «Πολιτική βόμβα μεγατόνων» το δημοσίευμα των F.T.
Πολιτικό σεισμό θα προκαλέσει αποτέλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ ανώτερο του αθροίσματος Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, τόνισε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής
Πολιτική βόμβα μεγατόνων χαρακτήρισε το δημοσίευμα των «Financial Times» σχετικά με το παρασκήνιο της Συνόδου των Καννών ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, ενώ εκτίμησε ότι το κόμμα του θα επιτύχει μεγάλη νίκη στις ευρωεκλογές, «με καθαρή πρωτιά και μεγάλη διαφορά».
Σε δηλώσεις του επισκεπτόμενος το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης, Τριαντάφυλλου Μηταφίδη, ο κ. Παπαδημούλης σημείωσε ότι «ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι πρωτιά και με μία ψήφο είναι νίκη και είναι σωστό. Αν, όμως, οι πολίτες με την ψήφο τους καταφέρουν στις 25 Μαΐου το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ να είναι πάνω από το άθροισμα της Ν.Δ. και της "Ελιάς", τότε θα μιλάμε για πολιτικό σεισμό που θα επιταχύνει τις θετικές πολιτικές εξελίξεις».
Σημείωσε δε, ότι «εμείς θα πάρουμε τις προβλέψιμες πρωτοβουλίες, γιατί θεωρούμε ότι όσο πιο γρήγορα απαλλαγεί ο τόπος από αυτή την κυβέρνηση και από αυτή την πολιτική, με τον δρόμο της δημοκρατίας και των εκλογών, τόσο το καλύτερο. Αλλά πιστεύω ότι εάν η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ είναι μεγάλη -και είναι απολύτως εφικτό- τότε το Ζάππειο πρέπει να έχει πολλές αίθουσες, καθώς θα αναληφθούν πρωτοβουλίες και σε άλλα κόμματα που θα επιταχύνουν εξελίξεις».
Αναφερθείς στο δημοσίευμα των «Financial Times», για το παρασκήνιο στη Σύνοδο των Καννών, το χαρακτήρισε «πολιτική βόμβα μεγατόνων» και παρατήρησε πως 48 ώρες μετά ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς «σιωπά», ενώ ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος «πέταξε τη μπάλα στην εξέδρα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης