Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για τις αποκαλύψεις των FT - Βρώμικο παιχνίδι Σαμαρά στις πλάτες του λαού - Μετέτρεψε τη χώρα σε οιονεί αποικία χρέους

ΣΥΡΙΖΑ για τις αποκαλύψεις των FT - Βρώμικο παιχνίδι Σαμαρά στις πλάτες του λαού - Μετέτρεψε τη χώρα σε οιονεί αποικία χρέους
Μπλόφα χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖA τα περί «grexit» από την Ε.Ε., που διαψεύδονται από δηλώσεις της Α. Μέρκελ
Επίθεση στον πρωθυπουργό, Α. Σαμαρά, εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το αποκαλυπτικό δημοσίευμα των «Financial Times» σχετικά με το παρασκήνιο της Συνόδου Κορυφής των Καννών, κατηγορώντας τον για «βρώμικα παιχνίδια στην πλάτη του ελληνικού λαού».
«Οι αποκαλύψεις των F.T. για το παρασκήνιο συνωμοσίας στη Σύνοδο Κορυφής των Καννών το 2011, κατέδειξε την άθλια στάση του τότε "αντιμνημονιακού" κ. Σαμαρά με στόχο την υποταγή της χώρας στους πιστωτές», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.
Μάλιστα, χαρακτηρίζει τον κ. Σαμαρά πρωθυπουργό - μαριονέτα του κ. Μπαρόζο και προσθέτει ότι «δεν δίστασε να κάνει βρώμικα παιχνίδια στις πλάτες του ελληνικού λαού με στόχο να αποφευχθούν οι εκλογές και να μετατρέψει τη χώρα σε μια οιονεί αποικία χρέους, την ίδια στιγμή που πούλαγε αντιμνημονιακά φούμαρα».
«Αυτή είναι η στάση τους απέναντι στη δημοκρατία και τη λαϊκή κυριαρχία. Ο δε κ. Σαμαράς, κατά την προσφιλή του τακτική, δεν είχε ούτε την ευαισθησία να σχολιάσει το δημοσίευμα», σημειώνει.
Όσον αφορά τα περί «grexit», ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει: «Όσο δε για την μπλόφα της περιβόητης grexit, την οποία τώρα προσπαθούν να επαναφέρουν για να δικαιολογηθεί η στάση Σαμαρά-Βενιζέλου, έχει απαντηθεί ήδη από την κα Μέρκελ με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, λέγοντας ότι μια έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα οδηγούσε στη διάλυση της Ευρωζώνης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης