Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σακελλαρίδης (ΣΥΡΙΖΑ) – Θα είμαστε στο δεύτερο γύρο των εκλογών

Σακελλαρίδης (ΣΥΡΙΖΑ) – Θα είμαστε στο δεύτερο γύρο των εκλογών
Αμφισβητεί την κοινωνική πολιτική του νυν δημάρχου, Γ.Καμίνη
Τη βεβαιότητα του ότι θα περάσει στο δεύτερο γύρο της εκλογικής αναμέτρησης για τη δημαρχία της Αθήνας εξέφρασε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Γ.Σακελλαρίδης.
Σε δηλώσεις του στο Βήμα Fm ο κ.Σακελλερίδης επέκρινε τον νυν δήμαρχο, Γ.Καμίνη, τονίζοντας ότι το κόστος της εξυγίανσης στην οποία αναφέρεται, είναι η διάλυση των υπηρεσιών του δήμου και η απόλυση των συμβασιούχων.
«Υπάρχουν πολλά πράγματα που θα μπορούσαν να έχουν γίνει και στην ουσία ο κ.Καμίνης τα άφησε την τελευταία στιγμή και μπήκε στη λογική του δημάρχου που κόβει κορδέλες» τόνισε ο κ.Σακελλαρίδης, ο οποίος αμφισβήτησε τα στοιχεία που δίνει ο Γ. Καμίνης σχετικά με τη σίτιση 20.000 ανθρώπων από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου.
«Είναι ένα φουσκωμένο νούμερο, που δεν προκύπτει από τη λειτουργία των κοινωνικών υπηρεσιών της πόλης που λειτουργούν από το υστέρημα και τον κόπο των πολιτών, απλών και καθημερινών, οι οποίοι, αναλογικά με τις δυνατότητες του δήμου, προσφέρουν αναλογικά πολύ μεγαλύτερο έργο από αυτό του δήμου και του κ. Καμίνη. Επομένως, το κοινωνικό έργο του κ. Καμίνη στην ουσία βασίζεται αποκλειστικά και μόνο σε χορηγούς. Είναι σημαντικό να βοηθάς συνανθρώπους, αλλά δεν μπορείς να επαφίεσαι αποκλειστικά σε κάποιους χορηγούς» υποστήριξε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης