Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νέα πυρά Δούρου (ΣΥΡΙΖΑ) κατά Πάγκαλου – Στο κόμμα μου δεν λένε τις γυναίκες καλτσοδέτες

Νέα πυρά Δούρου (ΣΥΡΙΖΑ) κατά Πάγκαλου – Στο κόμμα μου δεν λένε τις γυναίκες καλτσοδέτες
Δεν πέφτω από τα σύννεφα από τη συμπεριφορά του Πάγκαλου
Νέα επίθεση κατά του πρώην βουλευτή και υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Θ.Πάγκαλου εξαπέλυσε η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Αττικής, Ρένα Δούρου.
Σχολιάζοντας την υβριστική επίθεση που δέχθηκε χθες από τον κ.Πάγκαλο, η κα.Δούρου υποστήριξε ότι προέρχεται «από μια παράταξη που οι γυναίκες μπορούν να ηγούνται σε έναν αγώνα όπως η περιφέρεια».
«Δεν προέρχονται από μια παράταξη που λέει τις γυναίκες καλτσοδέτες», ανέφερε η κα. Δούρου τονίζοντας πως ο ευτελισμός του πολιτικού λόγου έχει πρώτα θύματα τις γυναίκες και πως η ίδια δεν πέφτει από τα σύννεφα από τη συμπεριφορά του κ. Πάγκαλου.
«Ο σεξισμός, η απομείωση γυναικείας παρουσίας στην πολιτική είναι εδώ και καιρό», δήλωσε η κ. Δούρου, υπογραμμίζοντας πως δεν το βάζει κάτω και ότι έχει ως πρότυπο της τον αγώνα που δίνουν οι καθαρίστριες στο υπουργείο Οικονομικών.
«Η  συζήτηση για τις ατάκες ανθρώπων που τους επιτρέψαμε να κυβερνούν την τύχη μας είναι προς όφελος της απερχόμενης περιφερειακής διοίκηση» εκτίμησε η κα.Δούρου, η οποία αναφορικά με τις αφισοκολλήσεις, είπε ότι αυτή η παραδοσιακή μέθοδος προεκλογικής εκστρατείας με ανακυκλώσιμο χαρτόνι, επιλέχθηκε επειδή η δραστηριότητα της παράταξής της απουσίαζε από τα ΜΜΕ.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης