Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ν.Κακλαμάνης – Δεν με εκπλήσσει η στροφή Σπηλιωτόπουλου σε «ακροδεξιά ατζέντα»

Ν.Κακλαμάνης – Δεν με εκπλήσσει η στροφή Σπηλιωτόπουλου σε «ακροδεξιά ατζέντα»
Αισθάνομαι ότι βρίσκομαι ήδη μπροστά στην προτίμηση των Αθηναίων
Την άποψη ότι δεν τον εκπλήσσει η στροφή του Άρη Σπηλιωτόπουλου «σε ακροδεξιά ατζέντα» εξέφρασε ο υποψήφιος για τη δημαρχία της Αθήνας, Ν.Κακλαμάνης.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ, ο κ.Κακλαμάνης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν με απασχολεί ο κ. Σπηλιωτόπουλος, αισθάνομαι ότι ήδη βρίσκομαι μπροστά στην προτίμηση των Αθηναίων».
Ο κ.Κακλαμάνης συμπλήρωσε ότι ο συνδυασμός του έχει καταφέρει να συσπειρώσει τον δυσαρεστημένο κόσμο της ΝΔ, που είχε σκοπό να κάνει άλλες πιο ακραίες επιλογές, για να στείλει το μήνυμά του στην κυβέρνηση.
Επιπλέον, ο κ.Κακλαμάνης αφού αναρωτήθηκε τι έγινε με τις κασέτες που υποστήριζε πως είχε στην κατοχή του ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, εξέφρασε την απορία του για το γεγονός ότι η κυβέρνηση το προηγούμενο διάστημα επικρότησε τις κινήσεις της δικαιοσύνης στο θέμα των διώξεων των στελεχών της ΧΑ «και ξαφνικά ακούω τον πρωθυπουργό να λέει ότι δεν είναι κατά της απαγόρευσης του κόμματος».
Ο κ.Κακλαμάνης εξέφρασε την πικρία του για τη στάση του κ. Σαμαρά στο πρόσωπό του, υπενθυμίζοντας την εικόνα του πρωθυπουργού στο προεδρείο της Βουλής να γράφει στο χέρι την επιστολή προς τον πρόεδρο του Σώματος με την οποία τον έθεσε εκτός ΚΟ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης