Τελευταία Νέα
Πολιτική

Koυβέλης (ΔΗΜΑΡ) - Ανάγκη να αλλάξει η ακολουθούμενη πολιτική σε Ελλάδα και Ευρώπη

Koυβέλης (ΔΗΜΑΡ) - Ανάγκη να αλλάξει η ακολουθούμενη πολιτική σε Ελλάδα και Ευρώπη
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ στάθηκε στην ανάγκη να αλλάξει η ακολουθούμενη σήμερα πολιτική στην Ευρώπη
Οι ευρωεκλογές πρέπει να στείλουν ένα διπλό μήνυμα, τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και στο εξωτερικό, ώστε να αλλάξει η ακολουθούμενη σήμερα πολιτική, τόνισε την Τρίτη το βράδυ από τα Χανιά, τελευταίο σταθμό της περιοδείας του στην Κρήτη, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης.
Παράλληλα, για μια ακόμα φορά, αναφέρθηκε στην ανάγκη συγκρότησης της κεντροαριστεράς, περιγράφοντας και το πλαίσιο προς αυτή την κατεύθυνση.
Μάλιστα ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ στάθηκε στην ανάγκη να αλλάξει η ακολουθούμενη σήμερα πολιτική στην Ευρώπη.
«Η συγκεκριμένη πολιτική που ασκείται, η πολιτική της λεγόμενης δημοσιονομικής προσαρμογής, που έχει λειτουργήσει ως ένας ασφυκτικός κορσές, έχει οδηγήσει στη λιτότητα, την ύφεση με αποτέλεσμα να πολλαπλασιάζεται η ανεργία.
Καλείται η Ευρωπαϊκή Ένωση στη βάση των καινούργιων συσχετισμών που θα διαμορφωθούν να κινηθεί προς τα μπροστά», σημείωσε.
Σύμφωνα με τον κ. Κουβέλη, αν η Ευρώπη δεν αντιμετωπίσει τα ζητήματα της κοινωνικής συνοχής, κάθε μέρα με τη στάση της θα απομακρύνει τους πολίτες από το κοινό όραμα μιας ενωμένης Ευρώπης.
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ έστειλε και ένα μήνυμα προς τους πολίτες λέγοντας: «Δώστε μας δύναμη για να δώσομε λύσεις. Είμαστε η υπεύθυνη πολιτική δύναμη».
Τέλος, ο κ Κουβέλης αναφερόμενος στις αυτοδιοικητικές εκλογές, υποστήριξε ότι αυτό που διεκδικούν οι πολίτες είναι να υπάρχει μια αυτοδιοίκηση που να μπορεί να δίνει λύσεις στα προβλήματά τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης