Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τα Μνημόνια… απέτυχαν στην «εκκένωση» του πολιτικού βόθρου που έπνιξε την Ελλάδα – Νέα αήθης επίθεση κατά βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από τον Θ. Πάγκαλο

Τα Μνημόνια… απέτυχαν στην «εκκένωση» του πολιτικού βόθρου που έπνιξε την Ελλάδα – Νέα αήθης επίθεση κατά βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από τον Θ. Πάγκαλο
Για ακόμη μία φορά «χτύπησε» το κατιναριό που τόσα χρόνια έκανε πως κυβερνούσε αυτήν την χώρα…
Ύβρεις του αισχίστου είδους εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Πάγκαλος προς τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλη Γλέζο και Ρένα Δούρου, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά την κατάντια του κατιναριού που τόσα χρόνια έκανε πως κυβερνούσε αυτήν την χώρα…
Οι ύβρεις του Πάγκαλου δεν προξένησαν ιδιαίτερη αίσθηση, καθώς μας έχει συνηθίσει στο επίπεδο του βόθρου που χαρακτηρίζει τον πολιτικό του λόγο.
Αναφερόμενος στην υποψηφιότητα Γλέζου ως ευρωβουλευτή, σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «δεν μπορεί τον άλλον που είναι "νούμερο", που δεν μπορεί να μπει στο αεροπλάνο και να τον βάζουμε επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου».
Παράλληλα, σχετικά με την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ για την περιφέρεια Αττικής, Ρένα Δούρου, την κατηγόρησε ότι παραβιάζει «κτηνωδώς» τις διατάξεις της προεκλογικής εκστρατείας, κολλώντας παντού αφίσες με «τη βρωμερή της φάτσα».
Μάλιστα, πρόσθεσε ότι «θέλω να ολοκληρωθεί η εκστρατεία της κας Δούρου. Να δούμε ολόσωμη φωτογραφία με μπικίνι. Να δούμε τι ψηφίζουμε. Όλα τα κορμιά στην πίστα».
Οι δηλώσεις του Παγκάλου μόνο γέλωτα μπορούν να προκαλέσουν.
Και μάλιστα γέλωτα αξιοθρήνητο για την κατάντια των ηλικιωμένων συνταξιούχων πολιτικών που θέλουν να απασχολούν την επικαιρότητα με την απύθμενη φαιδρότητα τους.
Γέλωτα για τα ΜΜΕ που επιμένουν να φιλοξενούν τα υπόγεια του πολιτικού προσωπικού που έχει ταλαιπωρήσει αυτόν τον τόπο μόνο και μόνο για να αποπροσανατολίζουν τους ψηφοφόρους.
Γιατί εάν δεν είναι αυτός ο σκοπός τους τότε η επόμενη εξήγηση που μπορεί κανείς να δώσει στην απέραντη αυτή πολιτική αλητεία είναι ότι ταυτίζονται με το επίπεδο των βοθρολυμάτων.
Μπορεί ο πρώην υπουργός να ξεκαθάρισε πως είναι σαφές ότι κάνει χιούμορ πάνω σε μια σεξιστική και αισχρή συμπεριφορά «να προβάλλεις τη φάτσα σου προεκλογικά», αλλά ίσως αγνοεί ότι η ποιότητα του καθενός μας φαίνεται και από το χιούμορ του.
Η ποιότητα του καθενός κρίνεται από τα επιχειρήματα των θέσεων και των αντιθέσεων του και όχι από τις προτροπές να δούμε τα «κορμιά στην πίστα».
Γιατί τότε θα μπορούσε να απευθυνθεί η προτροπή και στον κ.Πάγκαλο να ρίξει μια απλή ματιά στον καθρέπτη.
Ίσως τα Μνημόνια και η Τρόικα να πρέπει να εντείνει τις προσπάθειες της για την «εκκένωση» του πολιτικού βόθρου που έπνιξε την Ελλάδα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης