Τελευταία Νέα
Πολιτική

Π. Καμμένος (ΑΝ.ΕΛΛ.) - Αποκλείει συνεργασία με Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ - Δεν θα ξαναμπεί στη Βουλή το ΠΑΣΟΚ

Π. Καμμένος (ΑΝ.ΕΛΛ.) - Αποκλείει συνεργασία με Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ - Δεν θα ξαναμπεί στη Βουλή το ΠΑΣΟΚ
Προτείνει διαγραφή του χρέους και στάση πληρωμών στα χρεολύσια
Επίθεση κατά της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, ο οποίος σε δηλώσεις του στον σταθμό ΑΝΤ1 απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας μαζί τους, αλλά και με τους «νεοναζί» της Χρυσής Αυγής.
Παράλληλα, εκτίμησε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα καταφέρει να μπει στη Βουλή, ενώ για τη Ν.Δ. τόνισε ότι στο εσωτερικό της υπάρχουν ακροδεξιά στοιχεία.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «η Ν.Δ. έχει συρρικνωθεί, γιατί δεν είναι Ν.Δ. Τα στελέχη τα οποία έχει στην πρώτη γραμμή ο κ. Σαμαράς δεν θα μπορούσαν να περάσουν την πόρτα ούτε του Καραμανλή, ούτε του Μητσοτάκη, ούτε κανενός. Μιλάμε για τον πρώην αρχηγό της ΕΠΕΝ, για ανθρώπους που διαφήμιζαν βιβλία σε σχέση με την αμφισβήτηση του ολοκαυτώματος. Μιλάμε για ακροδεξιά στοιχεία τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την ιδεολογία της Ν.Δ.».
Όσον αφορά τους Ανεξάρτητους Έλληνες τόνισε ότι έχουν συγκεκριμένη κυβερνητική πρόταση, και ανέφερε την πρότασή του για 8% φορολογία πλαφόν, διαγραφή του απεχθούς και επονείδιστου χρέους και στάση πληρωμών στα τοκοχρεολύσια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης