Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δριμεία επίθεση Ν.Κακλαμάνη προς Άρη Σπηλιωτόπουλο – Είναι αλαζόνας, δεν έχει πρόγραμμα

Δριμεία επίθεση Ν.Κακλαμάνη προς Άρη Σπηλιωτόπουλο – Είναι αλαζόνας, δεν έχει πρόγραμμα
Ανύπαρκτος δήμαρχος ο Καμίνης
Δριμεία επίθεση στον υποψήφιο της ΝΔ για τη δημαρχία της Αθήνας Άρη Σπηλιωτόπουλο εξαπέλυσε ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος τον κατηγόρησε για αλαζονεία και ανυπαρξία προγράμματος.
«Μου θυμίζει το Ποτάμι που λέει 'ψηφίστε μας και θα σας ανακοινώσουμε το πρόγραμμα μετά'» τόνισε σε δηλώσεις του στο Mega ο κ.Κακλαμάνης, ο οποίος διατύπωσε την εκτίμηση ότι ο κ.Σπηλιωτόπουλος θα είναι απών και από το νέο debate ανάμεσα στους υποψήφιους για το δήμο Αθήνας, που θα πραγματοποιηθεί αύριο σε ραδιοφωνικό σταθμό.
Επιπλέον, εξέφρασε την βεβαιότητα ότι θα είναι στον β' γύρο των δημοτικών εκλογών, λέγοντας ότι δεν θα πάρει θέση σε περίπτωση που είναι άλλος υποψήφιος στον β' γύρο μαζί με τον Γ.Καμίνη.
«Πέρα από την ψήφο μας, κανείς μας δεν ορίζει κανέναν άλλον» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ.Κακλαμάνης, ο οποίος επανέλαβε τη θέση του ότι υπήρξε πολιτική συμφωνία Σαμαρά-Βενιζέλου στους Δήμους Αθηναίων και Θεσσαλονίκης, ώστε να εκλεγούν οι υποψήφιοι που στηρίζει ο δεύτερος.
Ο κ. Κακλαμάνης χαρακτήρισε ανύπαρκτο δήμαρχο τον Γιώργο Καμίνη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «όσοι ψηφίσουν Σπηλιωτόπουλο, ψηφίζουν Καμίνη».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης