Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ) – Οι παμπάλαιοι κατηγορούν το ΣΥΡΙΖΑ ότι εκφράζει το παλιό

Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ) – Οι παμπάλαιοι κατηγορούν το ΣΥΡΙΖΑ ότι εκφράζει το παλιό
Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ μιλά για δίκαιη φορολογία – Δεν υπάρχει ο όρος «αναγκαστικός δανεισμός»
Δριμεία επίθεση σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ.Παπαδημούλης, ο οποίος υποστήριξε ότι «ο κόσμος αντιλαμβάνεται ότι εάν μπορεί να προκύψει κάτι καινούριο και ελπιδοφόρο, αυτό δεν μπορεί να προκύψει από όσους έχουν προκαλέσει τα αδιέξοδα».
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ, ο κ.Παπαδημούλης υπογράμμισε, αναφερόμενος στην «κόντρα» που έχει ξεσπάσει μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ για τον όρο «Νέα Ελλάδα», ότι «είναι πέρα από την κοινή λογική να παρουσιάζονται ως σωτήρες που θα σώσουν τον ημιθανή ελληνικό λαό αυτοί που προκάλεσαν το "τροχαίο ατύχημα"».
«Έρχονται τώρα αυτοί οι "παμπάλαιοι" να φορτώσουν στην πλάτη των πιο αδύναμων την κρίση, και να ισχυρίζονται ότι είναι οι "σωτήρες" και το "νέο" και ότι "δήθεν" ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το παλιό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Παπαδημούλης.
Ερωτηθείς για τις δηλώσεις του Μανώλη Γλέζου περί αναγκαστικού δανεισμού, ο κ.Παπαδημούλης τόνισε ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ μιλά για δίκαιη φορολογία και σε αυτό δεν υπάρχει ο όρος «αναγκαστικός δανεισμός».
Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής εστίασε στη δυνατότητα να πληρώσουν φόρους τα υψηλά εισοδήματα, ώστε – όπως είπε - και ο μικρός και ο μεσαίος που υπερφορολογείται να ελαφρυνθεί και να έχουμε νοικοκυρεμένα δημόσια οικονομικά.
Ερωτηθείς τι θα πράξει εάν εκλεγεί ευρωβουλευτής και γίνουν άμεσα εθνικές εκλογές, ο κ.Παπαδημούλης τόνισε ότι θα «οργώσει» όλη την Ελλάδα με τον Αλέξη Τσίπρα, χωρίς όμως να είναι υποψήφιος.
«Κι αν τις κερδίσουμε και δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για μια κυβέρνηση της Αριστεράς, με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, συλλογικά θα δούμε τη συνέχεια», πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο κ.Παπαδημούλης.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης