Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στον Α. Σαμαρά επιτίθεται η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ - Σε τριτοκοσμική χώρα μετατρέπει την Ελλάδα η κυβέρνηση

Στον Α. Σαμαρά επιτίθεται η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ - Σε τριτοκοσμική χώρα μετατρέπει την Ελλάδα η κυβέρνηση
"Μετά την συντριβή τους στις εκλογές θα έχουν στη διάθεσή τους όλο το χρόνο για να θυμηθούν την πρόσφατη ιστορία του τόπου"
Στις δηλώσεις του πρωθυπουργού στην χθεσινή του επίσκεψη στα γραφεία της ΟΝΝΕΔ στον απόηχο των φοιτητικών εκλογών απαντάει με ανακοίνωση της η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Αντώνς Σαμαράς σχολιάζοντας τα υψηλά ποσοστά της ΔΑΠ επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ τον οποίον κατηγόρησε ότι επιδιώκει την μιζέρια και τα τριτοκοσμικά πανεπιστήμια.
Από την πλευρά της η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ απαντάει ότι «τριτοκοσμική χώρα μετατρέπουν την Ελλάδα εκείνοι που ψήφισαν τη μείωση των κρατικών δαπανών, που αφήνουν τα πανεπιστήμια και τα σχολεία χωρίς επαρκή χρηματοδότηση και τώρα θέλουν να σπουδάζουν μόνο οι πλούσιοι» και προσθέτει: «Τριτοκοσμική χώρα μετατρέπουν την Ελλάδα όσοι στερούν από τους νέους το δικαίωμα στη μόρφωση».
«Σε κάθε περίπτωση, η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός κάνουν ότι δεν θυμούνται το νικηφόρο κίνημα που υπερασπίστηκε το δημόσιο πανεπιστήμιο ενάντια στην αναθεώρηση του άρθρου 16» σημειώνεται και καταλήγει η ανακοίνωση: «Δεν πειράζει. Μετά την συντριβή τους στις εκλογές θα έχουν στη διάθεσή τους όλο το χρόνο για να θυμηθούν την πρόσφατη ιστορία του τόπου.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης