Τελευταία Νέα
Πολιτική

A. Παπαρήγα (ΚΚΕ) - Δια γυμνού οφθαλμού φαίνεται ότι το μεσοπρόθεσμο προβλέπει νέα μέτρα

A. Παπαρήγα (ΚΚΕ) - Δια γυμνού οφθαλμού φαίνεται ότι το μεσοπρόθεσμο προβλέπει νέα μέτρα
"Δεν μπορείτε να λέτε ότι όλοι οι Ευρωπαίοι ηγέτες είναι κάτω από τα φουστάνια της Μέρκελ και θα έρθει ο κ. Τσίπρας και θα τα σηκώσει"
Αιχμηρή κριτική άσκησε στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ η πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα μιλώντας στη Βουλή για το μεσοπρόθεσμο.
«Δεν μπορείτε να λέτε ότι όλοι οι Ευρωπαίοι ηγέτες είναι κάτω από τα φουστάνια της Μέρκελ και θα έρθει ο κ. Τσίπρας και θα τα σηκώσει να τους βγάλει έξω. Δεν είναι σοβαρά πράγματα», τόνισε η κ. Παπαρήγα.
Η βουλευτής του ΚΚΕ σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να λέει ότι είναι κόμμα της Αριστεράς και υπενθύμισε ότι ακόμη και η προδικτατορική ΕΔΑ ήταν αντίθετη στην ενοποίηση της Ευρώπης.
«Ο λαός να καταλάβει ποιος είναι ο βασικός του αντίπαλος. Είναι η αστική τάξη, τα μονοπώλια, η Ε.Ε.», υπογράμμισε η Αλ. Παπαρήγα και συνέχισε, «το να είσαι αντίθετος με τον Τσίπρα ή τον Σαμαρά, αυτή η προσωποποίηση βολεύει. Αλλάζεις τα πρόσωπα, καλλιεργείς την αντίληψη ότι αυτή είναι η σωτηρία και ο λαός μένει εγκλωβισμένος ανάμεσα στη Σκύλα και την Χάρυβδη».
Αναφερόμενη στο μεσοπρόθεσμο υπογράμμισε ότι «δια γυμνού οφθαλμού φαίνεται ότι το μεσοπρόθεσμο προβλέπει νέα μέτρα», καθώς 4 δισ. ευρώ είναι οι έμμεσοι φόροι, 3 δισ. ευρώ τα αντεργατικά μέτρα, ενώ συμπεριλαμβάνει 6 δις ευρώ μέτρα από προηγούμενες αποφάσεις.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης