Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουβέλης (ΔΗΜΑΡ) – Η πολιτική δεν ασκείται με εκβιασμούς – Success story με ανεργία 30% δεν υπάρχει

tags :
Κουβέλης (ΔΗΜΑΡ) – Η πολιτική δεν ασκείται με εκβιασμούς – Success story με ανεργία 30% δεν υπάρχει
Έκκληση στους πολίτες να ψηφίσουν ΔΗΜΑΡ για να συμβάλλει σε προοδευτικές λύσεις για την Ελλάδα
«Η πολιτική δεν ασκείται με εκβιασμούς» ανέφερε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή στο πλαίσιο της συζήτησης για το μεσοπρόθεσμο πλαίσιο.
Ο κ.Κουβέλης υποστήριξε πως η ΔΗΜΑΡ δεν κάνει «τυφλή αντιπολίτευση», αλλά επιδιώκει λύσεις και ευρύτερες συνεργασίες, χωρίς παρωπίδες, και για αυτό απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να ενισχύσουν τη ΔΗΜΑΡ ώστε να συμβάλλει σε προοδευτικές λύσεις για τη χώρα».
«Success story με την ανεργία στο 30% και την ανεργία των νέων στο 60% δεν υπάρχει» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ.Κουβέλης, τονίζοντας πως εξίσου λανθασμένη είναι και μια περιγραφή, «που με δογματικό τρόπο καταστροφολογεί, υποτιμώντας τις αλλαγές που χρειάζεται ο τόπος».
Σύμφωνα με τον κ. Κουβέλη, η χώρα πρέπει να διεκδικήσει μια νέα συμφωνία με τους εταίρους-δανειστές, στη βάση μιας ρεαλιστικής αποτύπωσης της πραγματικότητας, που θα περιλαμβάνει ουσιαστική αναδιάρθρωση του χρέους, μετατόπιση της δημοσιονομικής προσαρμογής, από μέτρα λιτότητας, σε πολιτικές καταπολέμησης της κακοδιαχείρισης στο δημόσιο, στην περιστολή της φοροδιαφυγής και στη σταδιακή μείωση των φόρων και ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπτυξης και απασχόλησης.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης