Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θ. Χιώνης (ΚΚΕ) - Το αποτέλεσμα των φοιτητικών εκλογών στέλνει μήνυμα μάχης και αισιοδοξίας

Θ. Χιώνης (ΚΚΕ) - Το αποτέλεσμα των φοιτητικών εκλογών στέλνει μήνυμα μάχης και αισιοδοξίας
Η ανάδειξη της Πανσπουδαστικής Κ.Σ. σε δεύτερη δύναμη πανελλαδικά αποτελέι μήνυμα αισιοδοξίας
Tην άνοδο σε ψήφους και ποσοστά της Πανσπουδαστικής ΚΣ στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ στις φετινές φοιτητικές εκλογές και την ανάδειξη της σε δεύτερη δύναμη πανελλαδικά σχολίασε ο Θοδωρής Χιώνης, Γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ και υ[οψήφιος ευρωβουλευτής.
Ειδικότερα ο κ. Χιώνης ανέφερε ότι τα αποτέλεσμα στέλνουν μήνυμα μάχης και αισιοδοξίας.
«Με καλύτερους όρους μπορεί να δυναμώσει η προσπάθεια για ανάπτυξη της κοινής συλλογικής δράσης και διεκδίκησης, για ζωντανούς αγωνιστικούς συλλόγους και μαχητικά όργανα πάλης που αντιστέκονται στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης και ΕΕ» τόνισε ο γραμματέας της ΚΝΕ και πρόσθεσε ότι «τα μέλη της ΚΝΕ μαζί με τους χιλιάδες φοιτητές και σπουδαστές που στήριξαν τα ψηφοδέλτια της Πανσπουδαστικής ΚΣ αποτελούν την κρίσιμη μάζα σ' αυτή την προσπάθεια που υπάρχει ανάγκη να συνεχιστεί στην καθημερινή δράση και πάλη».
Ο κ. Χιώνης έστειλε το μήνυμα «να μη χαθεί ούτε ώρα» και υπογράμμισε «να στείλουμε ακόμα πιο αποφασιστικό μήνυμα ότι τα όνειρα και οι ανάγκες μας δεν χωράνε στις συμπληγάδες της ΕΕ και του συστήματος»
«Καλούμε συνολικά τους φοιτητές και σπουδαστές να διαλέξουν το δρόμο της ανατροπής και της αποδέσμευσης από την ΕΕ. Να δυναμώσουν τη δύναμη που μάχεται αταλάντευτα για τα σύγχρονα δικαιώματά μας και τη μόνη φιλολαϊκή λύση. Στις εκλογικές αναμετρήσεις που έχουμε μπροστά μας να δυναμώσουμε το ΚΚΕ παντού» κατέληξε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης