Τελευταία Νέα
Πολιτική

Α. Σαμαράς στην Κ.Ο. της ΝΔ - Τα μνημόνια τελειώνουν - Δεν θα τα βρει ο Τσίπρας για να τα σκίσει - Στις εκλογές κρίνεται η σταθερότητα

Α. Σαμαράς στην Κ.Ο. της ΝΔ - Τα μνημόνια τελειώνουν - Δεν θα τα βρει ο Τσίπρας για να τα σκίσει - Στις εκλογές κρίνεται η σταθερότητα
Ομιλία συσπείρωσης στην Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας - Στόχος η κινητοποίηση των βουλευτών για τη στήριξη των υποψηφίων - Σφοδρή επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ
(upd)Μήνυμα συσπείρωσης και κινητοποίησης του ευρύτερου μηχανισμού του κόμματος προκειμένου να στηριχθούν οι υποψήφιοι της ΝΔ στις επικείμενες εκλογές, έστειλε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατά την ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, ενώ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ. 
Η Ελλάδα βρίσκεται σε ένα ιστορικό σταυροδρόμι, τόνισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, σημειώνοντας ότι όλοι χαιρετίζουν τα πρωτοφανή πλεονάσματα και το γεγονός ότι το κοινωνικό μέρισμα δόθηκε χωρίς δανεικά.
«Ο λαός μας υπέφερε πολύ, αλλά Αργεντινή δεν γίναμε. Δεν κάηκαν πόλεις, αποφύγαμε το πληθωριστικό νόμισμα, δεν αποκλειστήκαμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός, ο οποίος υποστήριξε ότι σε λίγα χρόνια θα επιστρέψουμε εκεί που ήμασταν πριν την κρίση καθώς και ότι ποτέ δεν έγιναν τόσα πολλά σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.
«Οι νοσταλγοί του χτες, οι κήρυκες της μιζέριας αμφισβητούν τα πρωτογενή πλεονάσματα», τόνισε ο Α. Σαμαράς, εξαπολύοντας επίθεση στην αντιπολίτευση και τον Αλέξη Τσίπρα.
Κάποιοι τρέφονται από την κρίση και μόλις αυτή τελειώσει θα εξαφανιστούν, τόνισε ο πρωθυπουργός, διερωτώμενος «τι θα γίνουν στο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς βαρβάρους;».
Κάποιοι δίνουν το υπέρτατο αγώνα να μην αφήσουν τη χώρα να ορθοποδήσει, υποστήριξε, σημειώνοντας ότι γι αυτό ενοχλήθηκαν που βγήκαμε στις αγορές.
«Μπήκαμε στο Μνημόνιο γιατί μας πέταξαν έξω οι αγορές. Τώρα τελειώνει το μνημόνιο και ο αποκλεισμός και μας αποδέχτηκαν οι αγορές», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.
Και πρόσθεσε: Υποσχεθήκαμε να βγάλουμε τον τόπο από την κρίση. Ναι έγιναν λάθη και αδικίες...τα διορθώνουμε».
Σύμφωνα με τον Α. Σαμαρά, ο ΣΥΡΙΖΑ υπόσχεται λεφτά που δεν υπάρχουν και δεν θέλει η χώρα να μην έχει ελλείμματα.
Θέτοντας το δίλημμα των ευρωεκλογών, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι οι θετικές προβλέψεις για την ελληνική οικονομία, «θα επιβεβαιωθούν αρκεί να μην κάνουμε κανένα λάθος», τονίζοντας ότι στις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές κρίνεται αυτός ο σχεδιασμός.
«Σήμερα η Νέα Δημοκρατία είναι η πιο συμπαγής ομάδα μέσα στη Βουλή. Πρέπει να δώσουμε τώρα τον αγώνα έως το τελευταίο λεπτό», τόνισε ο πρωθυπουργός, ο οποίος κάλεσε τους βουλευτές του κόμματος να ριχτούν στην προεκλογική μάχη, να οργώσουν την Ελλάδα και να πείσουν τους ψηφοφόρους να προσέλθουν στις κάλπες.
«Να δώσετε τον αγώνα ως το τελευταίο λεπτό. Να γυρίσετε όλη τη χώρα. Κοιτάτε μπροστά και με αισιοδοξία» είπε ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ, ενώ αφού υποστήριξε ότι τα τελευταία χρόνια έγινε μια μεταρρυθμιστική κοσμογονία, κάλεσε τον ελληνικό λαό να δώσει στη ΝΔ τη δύναμη να συνεχίσει την προσπάθεια της.
Σημειώνεται ότι ο κ.Σαμαράς μπαίνει και ο ίδιος στη μάχη των εκλογών καθώς αρχίζει από το Σαββατοκύριακο τις προεκλογικές του ομιλίες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης