Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ - Καταγγέλλει παιχνίδια ανομίας στη ΝΕΡΙΤ - «Προφανώς η συγκυβέρνηση δεν ξέχασε τα παλαιoκομματικά της χούγια»

ΣΥΡΙΖΑ - Καταγγέλλει παιχνίδια ανομίας στη ΝΕΡΙΤ - «Προφανώς η συγκυβέρνηση δεν ξέχασε τα παλαιoκομματικά της χούγια»
Σχετικά με τον τρόπο διορισμού του νέου προέδρου του Δ.Σ. της ΝΕΡΙΤ
Για παιχνίδι ανομίας κάνουν λόγο οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κατρούγκαλος και Αλεξάνδρα Χρηστακάκη, σχετικά με τον διορισμό του νέου προέδρου στη ΝΕΡΙΤ μετά την αποπομπή του Γ. Προκοπάκη.
Ειδικότερα αναφέρουν ότι δεν τήρησαν ούτε καν το νόμο που ψηφίστηκε για τη λειτουργία της ΝΕΡΙΤ, καθώς σύμφωνα με τις διατάξεις, ο πρόεδρος της ΝΕΡΙΤ «επιλέγεται με δημόσια πρόσκληση του Εποπτικού Συμβουλίου, μέσω ανεξάρτητου ιδιωτικού φορέα επιλογή», κάτι που δεν έγινε κατά τον χθεσινό διορισμό του καθηγητή Διοικητικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, κ. Αντώνη Μακρυδημήτρη στη θέση αυτή.
«Το πραξικόπημα που ξεκίνησε με το μαύρο στην ΕΡΤ και την κατάργηση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης συνεχίζεται. Οι ίδιοι που κατήγγελλαν υποκριτικά την διαφθορά των αδιαφανών προσλήψεων της παλαιάς ΕΡΤ (τα καμώματα των δικών τους παλαιοκομματικών δηλαδή) ξαναπαίζουν ξεδιάντροπα το ίδιο παιχνίδι ανομίας. Στο πλαίσιο του γενικότερου αλισβερισιού προσλήψεων του νέου μορφώματος της ΝΕΡΙΤ, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έγραψαν στα παλιά τους παπούτσια τον δικό τους νόμο, που προβλέπει συγκεκριμένη διαδικασία για την επιλογή του Προέδρου» σημειώνουν σε κοινή τους δήλωση οι δύο υποψήφιοι ευρωβουλευτές.
«Προφανώς η συγκυβέρνηση τίποτα δεν ξέχασε από τα παλαιoκομματικά της χούγια, τίποτα δεν έμαθε από την κρίση. Τα παιχνίδια αναξιοκρατίας καλά κρατούν. Όχι για πολύ, όμως. Στις 25 ψηφίζουμε για ανατροπή» καταλήγει η ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης