Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ζ. Κωνσταντοπούλου (ΣΥΡΙΖΑ) - Μηνύει Κασσή και Δριβελέγκα - Τους κατηγορεί για συκοφαντική και υβριστική επίθεση

Ζ. Κωνσταντοπούλου (ΣΥΡΙΖΑ) - Μηνύει Κασσή και Δριβελέγκα - Τους κατηγορεί για συκοφαντική και υβριστική επίθεση
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε δήλωσή της, οι κ. Κασσής και Δριβελέγκας «σε αγαστή συνεργασία επιχείρησαν μια κανιβαλική και άκρως συκοφαντική και υβριστική επίθεση εναντίον μου»
Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου, εναντίον των κ. Κασσή και Δριβελέγκα, τους οποίους κατηγορεί για συκοφαντική και υβριστική επίθεση εναντίον της.
Υπενθυμίζεται ότι η ενέργεια αυτή της κ. Κωνσταντοπούλου συνδέεται με τα όσα συνέβησαν χθες στη Βουλή και στη συζήτηση του νομοσχεδίου για το υπαίθριο εμπόριο, κατά τη διάρκεια της οποίας ο μεν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ της είπε «μη μιλάς» και ο δε κ. Δριβελέγκας ως εκτελών χρέη αντιπροέδρου της Βουλής, απευθυνόμενος προς την κ. Κωνσταντοπούλου της είπε «πηγαίνετε να εισπράξετε κανένα βοήθημα».
Όπως επισημαίνει σε δήλωσή της η κ. Κωνσταντοπούλου, «προσφεύγω στη Δικαιοσύνη, η οποία είναι αρμόδια για όσα διέπραξαν οι κ.κ. Κασσής και Δριβελέγκας, σε επίπεδο αστικό και ποινικό».
Οι κ.κ. Κασσής και Δριβελέγκας, σημειώνει, «σε πλήρη και αγαστή συνεργασία, ο πρώτος ως εισηγητής του ΠΑΣΟΚ στο Νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές και ο δεύτερος ως 5ος Προεδρεύων Αντιπρόεδρος της Βουλής (θέση η οποία προορίζεται, σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής για το 3ο σε δύναμη Κόμμα της Αντιπολίτευσης και όχι για Κόμμα της Κυβέρνησης, όπως είναι το ΠΑΣΟΚ), επιχείρησαν μια κανιβαλική και άκρως συκοφαντική και υβριστική επίθεση εναντίον μου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης