Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βενιζέλος - «Η αλήθεια δεν είναι εκβιασμός, όπως με κατηγορούν - Αστειότητες τα περί απόσυρσης των υπουργών του ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση»

Βενιζέλος - «Η αλήθεια δεν είναι εκβιασμός, όπως με κατηγορούν - Αστειότητες τα περί απόσυρσης των υπουργών του ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση»
Τι συζήτησε με τον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου
(upd3) Πιστός στις θέσεις του πως "κακή επίδοση της Ελιάς στις Ευρωεκλογές θα έθετε ζήτημα σταθερότητας της κυβέρνησης" παραμένει ο αντιπροέδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος.
"Χωρίς το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να υπάρξει κυβερνητική σταθερότητα", δήλωσε ο κ. Βενιζέλος, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά.
"Με τις δηλώσεις μου απλώς περιγράφω την πραγματικότητα με αληθινό τρόπο. Η αλήθεια δεν είναι εκβιασμός όπως με κατηγορούν κάποιοι", συμπλήρωσε ο κ. Βενιζέλος.
Ταυτόχρονα χαρακτήρισε "αστειότητες τις φήμες περί απόσυρσης των υπουργών του ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση".
Οι κ. κ. Σαμαράς και Βενιζέλος αποτίμησαν παράλληλα τα αποτελέσματα του χθεσινού Eurogroup, αλλά και την πορεία της ελληνικής οικονομίας μέχρι σήμερα.
Ωστόσο, καθώς η Ελλάδα έχει ήδη μπει στον κρίσιμο μήνα των εκλογών, το πολιτικό μέλλον της χώρας ήταν αυτό που μονοπώλησε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των κ. κ. Σαμαρά και Βενιζέλου.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως θέμα σταθερότητας της κυβέρνησης, σε περίπτωση κακών επιδόσεων της Ελιάς στις επερχόμενες εκλογές, θέτει διαρκώς τα τελευταία 24ωρα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης