Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δρίτσας (ΣΥΡΙΖΑ) – Μιχαλολιάκος και Μώραλης έχουν μαζέψει ότι πιο φθαρμένο υπάρχει στα ψηφοδέλτια τους

Δρίτσας (ΣΥΡΙΖΑ) – Μιχαλολιάκος και Μώραλης έχουν μαζέψει ότι πιο φθαρμένο υπάρχει στα ψηφοδέλτια τους
Η υποψηφιότητα Μώραλη δημιουργεί νέα δεδομένα, η πολιτική υποβαθμίζεται
Δριμεία επίθεση κατά των «αντιπάλων» του για τη δημαρχία Πειραιά Β.Μιχαλολιάκου και Γ.Μώραλη εξαπέλυσε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Θ.Δρίτσας, τους οποίους και κατηγόρησε ότι έχουν μαζέψει ότι πιο φθαρμένο στα ψηφοδέλτια τους.
Σε δηλώσεις του στο Mega ο κ.Δρίτσας ερωτηθείς για το εάν ο Β.Μαρινάκης είναι αυτός «που κάνει κουμάντο» στο συνδυασμό του Γ.Μώραλη, τόνισε ότι «αυτό το λέει όλος ο κόσμος».
Ο κ.Δρίτσας, αφού υποστήριξε ότι ο κ.Μαρινάκης είναι Πειραιώτης σε αντίθεση με τον Γ.Μώραλη, αναρωτήθηκε αν έχουν ενδιαφερθεί για την πόλη, εάν συμμετέχουν σε διαδικασίες που αφορούν τον Πειραιά και εάν έχουν δώσει δείγμα γραφής οι επιχειρηματίες που τώρα θέλουν να βγουν μπροστά.
«Η υποψηφιότητα αυτή δημιουργεί νέα δεδομένα και ελπίζω να μην γενικευθούν» τόνισε ο κ. Δρίτσας , ο οποίος αφού έφερε ως παράδειγμα την Ιταλία και τον Μπερλουσκόνι κάνοντας λόγο για αποτυχημένα παραδείγματα, υποστήριξε ότι «με τον τρόπο αυτό η πολιτική υποβαθμίζεται. Δεν είναι μόνο ένα φυλλάδιο που μοιράζουμε, αλλά είναι στάση ζωής».
Αναφερόμενος στον Β.Μιχαλολιάκο, ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ παρατήρησε ότι παρέλαβε τραγική κατάσταση από τον Π.Φασούλα, «ο οποίος τώρα συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του κ. Μώραλη», και προσπάθησε να ανασυγκροτήσει το Δήμο Πειραιά, ωστόσο στη συνέχεια αναλώθηκε σε μια προσπάθεια αυτοεπιβεβαίωσης και τελικά «δεν αφήνει καμία σιγουριά».
Ερωτηθείς για τον ΟΛΠ, ο Θ.Δρίτσας τόνισε ότι δεν υπάρχει φορέας που να μην είναι αντίθετος στην πλήρη ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ.
Ο κ.Δρίτσας υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει λιμάνι στον κόσμο που να μην είναι υπό δημόσιο έλεγχο και με συμμετοχή της αυτοδιοίκησης, «ειδικά, που ο Πειραιάς είναι πόλη – λιμάνι».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης