Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στ. Θεοδωράκης «σφάζει με το γάντι» τον Τσίπρα - «Λογικό να ασχολείται με το τι διαφορετικό λένε κάθε μέρα τα στελέχη του»

Στ. Θεοδωράκης «σφάζει με το γάντι» τον Τσίπρα - «Λογικό να ασχολείται με το τι διαφορετικό λένε κάθε μέρα τα στελέχη του»
...Και όχι με τα όσα λέει το Ποτάμι
Στις κατηγορίες του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, προς το Ποτάμι κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον Αντώνη Σρόιτερ επιχείρησε να απαντήσει ο Σταύρος Θεοδωράκης.
Ο κ. Τσίπρας ανέφερε χθες ότι «βλέπει μια μεγάλη αγωνία από την πλευρά του κ. Θεοδωράκη να φτιάξει ένα σχήμα που δεν κάνει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση, κάνει αντιπολίτευση στο ΣΥΡΙΖΑ».
Μάλιστα ο κ. Θεοδωράκης «σφάζει με το γάντι» τον Αλλέξη Τσίπρα αφού επισήμανε ότι ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης «δεν είναι ενημερωμένος καθώςμε τόσες αναποδιές που συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες στον ΣΥΡΙΖΑ είναι λογικό να ασχολείται κυρίως με το τι διαφορετικό λένε κάθε μέρα τα στελέχη του και όχι με τα όσα λέει το Ποτάμι».
Όπως εξήγησε ο Σταύρος Θεοδωράκης, μπορεί «Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ να έριξαν τη χώρα στα βράχια, αυτό όμως δεν απαλλάσσει από τις ευθύνες του τον ΣΥΡΙΖΑ».
Ερωτηθείς πως, όμως, είναι δυνατόν να έχει ευθύνες ένα κόμμα που δεν έχει κυβερνήσει, ο επικεφαλής του Ποταμιού εξηγεί: μα όταν απέναντι σε μια ανίκανη κυβέρνηση εμφανίζεσαι πότε σαν μάγος με τα δώρα και πότε σαν υπερασπιστής της δραχμής, ποιον βοηθάς, αν όχι την ίδια την κυβέρνηση;
Θεώρησε, μάλιστα, κοροϊδία τόσο το ότι «ο Σαμαράς συστήνει ως σωτήρες το παλαιοκομματικό δυναμικό, μεταξύ των οποίων και αρκετοί ακροδεξιοί» όσο και το ότι «ο Τσίπρας λέει, θα ψηφίσουμε ένα άρθρο, ένα νόμο και όλοι θα επιστρέψουμε αυτομάτως στις δεκαετίες της ευμάρειας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης