Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χατζημαρκάκης (υπ. ευρωβουλευτής) - Να ανακληθεί η υποψηφιότητα των Σκοπίων για την ΕΕ - Δεν υπάρχει πολιτική πρόοδος

Χατζημαρκάκης (υπ. ευρωβουλευτής) - Να ανακληθεί η υποψηφιότητα των Σκοπίων για την ΕΕ - Δεν υπάρχει πολιτική πρόοδος
Σχετική επιστολή απέστειλε στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Martin Schulz
Σχετικά με την επιστολή που απέστειλε στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Martin Schulz με την οποία ζητά την ανάκληση της υποψηφιότητας των Σκοπίων για την ένταξή τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τοποθετήθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής και επικεφαλής του κόμματος «Έλληνες Ευρωπαίοι Πολίτες,»,Γιώργος Χατζημαρκάκης.
Ειδικότερα μιλώντας στον Real Fm, 97.8, ο κ. Χατζημαρκάκης, ως πρόεδρος της μεικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τις σχέσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τα Σκόπια, σημείωσε ότι έγινε έλεγχος των βημάτων των Σκοπίων προς την Ευρωπαϊκή Ένωση και εκτίμησε ότι «έχουν προοδεύσει σε τεχνικά σημεία αλλά καθόλου σε πολιτικά».
«Στην Ελλάδα ξέρουμε τις προσβολές που έχουμε δεχθεί ως προς την ιστορική κληρονομιά. Το ίδιο όμως άρχισαν και με την άλλη γειτονική χώρα, τη Βουλγαρία και πρόσφατα άρχισαν να προσβάλλουν και τους Αλβανούς», τόνισε ο κ. Χατζημαρκάκης και εκτίμησε ότι «ως Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να αλλάξουμε την πολιτική μας».
Αναφορικά με την πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τόνισε ότι «η Γερμανία είναι δύναμη που δυστυχώς έχει ένα πρόβλημα, έναν ανώμαλο φόβο για τον πληθωρισμό».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης