Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βολές κατά πάντων Πάγκαλου - Αλήτικες μεθόδους χρησιμοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ - Ο Κουβέλης νομίζει ότι έχει κόμμα

Βολές κατά πάντων Πάγκαλου - Αλήτικες μεθόδους χρησιμοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ - Ο Κουβέλης νομίζει ότι έχει κόμμα
Το ενδεχόμενο να φύγει από την Ελλάδα αν κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις ευρωεκλογές, ανέφερε ότι εξετάζει ο πρώην υπουργός
Μύδρους εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Πάγκαλος, σε δηλώσεις του στον σταθμό Βήμα FM, χαρακτηρίζοντας τρομοκρατικό κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ, που μεταχειρίζεται «αλήτικες μεθόδους», ενώ αναφερόμενος στον Φ. Κουβέλη σημείωσε ότι «νομίζει ότι έχει κόμμα».
Μάλιστα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο, σε περίπτωση που κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις ευρωεκλογές, να φύγει από την Ελλάδα.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε με αφορμή την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τον ίδιο, ότι παρέδωσε στις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες τον ηγέτη των κούρδων ανταρτών Οτσαλάν, τόνισε ότι όλα αυτά είναι ψεύδη και κάλεσε τους «συντάκτες» της να αποδείξουν δια της δικαστικής οδού αυτά για τα οποία τον κατηγορούν.
Παράλληλα, χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ τρομοκρατικό κόμμα, «που μεταχειρίζεται αλήτικες μεθόδους εναντίον των αντιπάλων του».
Μάλιστα, επισήμανε ότι θα εξετάσει το ενδεχόμενο να φύγει από τη χώρα σε περίπτωση που κερδίσει τις ευρωεκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας «ατύχημα» το ενδεχόμενο διακυβέρνησης της χώρας από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι εκτιμά πως ο ελληνικός λαός «δεν θα υποβάλλει τον εαυτό του σε αυτήν την περιπέτεια».       
Από την κριτική του δεν ξέφυγε ούτε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο της Αθήνας, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, τον οποίο αποκάλεσε «συμπαθέστατο αγοράκι».
Κληθείς να σχολιάσει την παρουσία του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην παρουσίαση του βιβλίου της υποψήφιας ευρωβουλευτή της ΔΗΜΑΡ, Μ. Κοππά, σημείωσε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν είναι πλέον κόμμα εξουσίας, προσθέτοντας πως «απ’ ό,τι φαίνεται δεν έχει τη δυνατότητα να ανακτήσει μια σημαντική παρεμβολή στην πολιτική ζωή του τόπου».
Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, το ΠΑΣΟΚ «δεν υπάρχει ως κόμμα πλέον και θα αποδειχθεί αυτό και στις εκλογές πλέον. Έχει κατεδαφιστεί ως κόμμα, διότι ως παράταξη εξακολουθεί να υπάρχει».
Όσον αφορά τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, σημείωσε ότι «νομίζει ότι έχει κόμμα και κοροϊδεύει κάποιους άλλους ότι έχει κόμμα, ενώ δεν έχει τίποτα και παριστάνει τώρα ότι θέλει κάτι να κάνει».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης