Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οργίλη αντίδραση Κασσή (ΠΑΣΟΚ) για την ομιλία Παπανδρέου - Κάνει ζημιά στο ΠΑΣΟΚ

Οργίλη αντίδραση Κασσή (ΠΑΣΟΚ) για την ομιλία Παπανδρέου - Κάνει ζημιά στο ΠΑΣΟΚ
Ο κ. Παπανδρέου βάλθηκε να κάνει μεγαλύτερη ζημιά στο ΠΑΣΟΚ από αυτή που έχει ήδη κάνει, αναφέρει χαρακτηριστικά ο βουλευτής
Την οργίλη αντίδραση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Κασσή, προκάλεσε η παρουσία και η ομιλία του πρώην προέδρου του κόμματος, Γιώργου Παπανδρέου, στην παρουσίαση του βιβλίου της υποψήφιας ευρωβουλευτή της ΔΗΜΑΡ, Μαριλένας Κοππά.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM, «ο κ. Παπανδρέου καλά είναι να έρθει και να μας τα πει αυτά στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ», για να προσθέσει ότι «για να τελειώνουμε με αυτό και να λέμε λίγες κουβέντες, το θεωρώ απαράδεκτο αυτό, και ο κ. Παπανδρέου βάλθηκε να κάνει μεγαλύτερη ζημιά στο ΠΑΣΟΚ από αυτή που έχει ήδη κάνει. Και την πληρώνουμε...».
Μάλιστα, εμμέσως πλην σαφώς ο κ. Κασσής υπαινίχθηκε ότι ο κ. Παπανδρέου στηρίζει τη Δημοκρατική Αριστερά, σημειώνοντας ότι «αντί να βοηθήσει στην προσπάθεια που κάναμε οι λίγοι που απομείναμε στο ΠΑΣΟΚ, βρήκε την ευκαιρία να πάει να βγάλει πολιτικό λόγο στην παρουσίαση βιβλίων...».
Ερωτηθείς αν πρόκειται για υπονόμευση του ΠΑΣΟΚ, σημείωσε ότι «δεν ξέρω αν είναι κλειστή ή ανοιχτή (σ.σ. προσπάθεια υπονόμευσης), αλλά η ουσία είναι ότι οι ενέργειες αυτές κάνουν μεγαλύτερη ζημιά στο σημερινό λίγο μικρότερο ΠΑΣΟΚ, που το έφτασαν εδώ κάποιοι και αντί να απολογηθούν αυτοί για όσα έκαναν, μας ζητάνε και τα ρέστα από την άλλη πλευρά!»
Πρόσθεσε ακόμη ότι «είναι πολύ σκληρός ο κόσμος απέναντι στον κ. Παπανδρέου με τη στάση που κρατά, για να σας πω και τα μηνύματα του κόσμου απέναντι σε αυτόν τον άνθρωπο, στον οποίο είχαμε πιστέψει και όμως μας πρόδωσε. Μας έχει προδώσει όλους! Είναι βαριά κουβέντα, αλλά τι να κάνουμε τώρα; Θα καθόμαστε να κλαίμε τη μοίρα μας και να λιβανίζουμε ανθρώπους που έχουν τεράστια ευθύνη, και μας έφτασαν ως ΠΑΣΟΚ εδώ που μας έφτασαν;»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης