Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κοππά (ΔΗΜΑΡ) – Αφελή τα σενάρια συνωμοσίας για την κοινή παρουσία Παπανδρέου-Κουβέλη

Κοππά (ΔΗΜΑΡ) – Αφελή τα σενάρια συνωμοσίας για την κοινή παρουσία Παπανδρέου-Κουβέλη
Δεν υπάρχει κανένα υπονοούμενο πίσω από αυτές τις προσκλήσεις
Αφελή χαρακτήρισε τα σενάρια συνομωσίας ή στήριξης με αφορμή την κοινή παρουσία του Γιώργου Παπανδρέου και του Φώτη Κουβέλη στην παρουσίαση του βιβλίου της η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Μαριλένα Κοππά.
Σε δηλώσεις της στο Βήμα Fm, η κα.Κοππά αρνήθηκε ότι υπάρχει οποιοδήποτε υπονοούμενο πίσω από αυτές τις προσκλήσεις, αναφέροντας ότι κάλεσε ανθρώπους με τους οποίους έχει μια σχέση.
«Κάλεσα τον κ. Παπανδρέου, στον οποίο οφείλω την πολιτική μου παρουσία, και τον κ. Κουβέλη, με τον οποίο συνεργαζόμαστε αυτή την περίοδο στην προσπάθεια συγκρότησης του τρίτου πόλου για τη σοσιαλδημοκρατία» υποστήριξε η κα.Κοππά, αναφέροντας πως «όταν μιλάμε για πολιτική, είναι και οι δύο (Παπανδρέου-Κουβέλης), άνθρωποι που έχουν αγωνία για το μέλλον του χώρου της σοσιαλδημοκρατίας και ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση για ένα βιβλίο που έχει σχέση με το χώρο αυτό» υποστήριξε η κα.Κοππά.
Κληθείσα να σχολιάσει το ΠΑΣΟΚ και τη σημερινή του ηγεσία η κα.Κοππά ανέφερε ότι «είναι βασικό για μένα και πρωτεύον να υπάρξει χώρος ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. Ο σοσιαλδημοκρατικός μεταρρυθμιστικός χώρος. Και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με αυτονομία. Όχι με ταύτιση με τη μία ή την άλλη πλευρά και κάνοντας μόνο μέτωπο με την άλλη, όπως κάνει αυτή τη στιγμή η ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ».
Η κα.Κοππά άσκησε δριμεία κριτική στη στάση του ΠΑΣΟΚ απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι έχει «δαιμονοποιήσει απόλυτα τον ΣΥΡΙΖΑ», αναφέροντας ότι «μας αρέσει ή δεν μας αρέσει, όπου κι εγώ έχω τις απεριόριστες επιφυλάξεις για τον ΣΥΡΙΖΑ και τη διγλωσσία του, την ασάφειά του και τη μη καθαρή θέση του σε σημαντικά θέματα, όπως είναι το ευρώ, δεν μπορεί να μην έχεις σχέση με την αξιωματική αντιπολίτευση».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης