Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνέχεια στην κόντρα για τους υποψηφίους στη Θράκη από τον ΣΥΡΙΖΑ - Ζητά εξηγήσεις από τον Σαμαρά περί «τουρκικής μειονότητας»

Συνέχεια στην κόντρα για τους υποψηφίους στη Θράκη από τον ΣΥΡΙΖΑ - Ζητά εξηγήσεις από τον Σαμαρά περί «τουρκικής μειονότητας»
Δεν μπορεί να συνεχίσει να κρύβεται ο κ. Σαμαράς, αναφέρεται σε ανακοίνωση της Κουμουνδούρου
Συνέχεια στην κόντρα σχετικά με τους υποψηφίους στη Θράκη από τον ΣΎΡΙΖΑ, ο οποίος με ανακοίνωσή του εξαπολύει επίθεση κατά Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, «αν και έχει περάσει ήδη μία μέρα, η Ν.Δ. δεν έχει πάρει ακόμα θέση για το αν εξακολουθεί να είναι αντιπρόεδρος της Nεολαίας Ν.Δ. της Ροδόπης ο κ. Χασάν Χασάν, καθώς και το αν παραμένει ακόμα υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Αν. Μακεδονία-Θράκη ο κ. Οντέν Μουμίν, αμφότεροι υποστηρικτές του εθνικιστικού μειονοτικού κόμματος DEB».
Όσον αφορά το ΠΑΣΟΚ, επισημαίνεται στην ανακοίνωση ότι «στο δε ΠΑΣΟΚ, τι έχουν να πουν για τον βουλευτή τους κ. Χατζηοσμάν που είναι επίτιμος πρόεδρος του εθνικιστικού κόμματος και κάνει προεκλογικό αγώνα υπέρ του;».
«Περιμένουμε απαντήσεις. Ο κ. Σαμαράς οφείλει να συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι πρόεδρος της ΠΟΛ.ΑΝ., για να συνεχίζει να παίζει αδίστακτα εθνικιστικά παιχνίδια, αλλά είναι ακόμα πρωθυπουργός της χώρας.
»Επίσης, ο κ. Σαμαράς οφείλει να δώσει εξηγήσεις για την άποψή του ότι "υπάρχει τουρκική μειονότητα στη Θράκη", όπως έχει αναφέρει παλαιότερα σε εκτενή συνέντευξή του στο περιοδικό Εποπτεία (Τεύχος 141, Ιανουάριος 1989). Ο κ. Σαμαράς δεν μπορεί να συνεχίσει να κρύβεται» καταλήγει η ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης