Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κεδίκογλου (κυβερνητικός εκπρόσωπος) – Να αλλάξουν νοοτροπία καθηγητές και μαθητές

Κεδίκογλου (κυβερνητικός εκπρόσωπος) – Να αλλάξουν νοοτροπία καθηγητές και μαθητές
Κάθε πράξη έχει και συνέπειες διαμηνύει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος


Να αλλάξουν νοοτροπία κάλεσε τους καθηγητές και τους μαθητές ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου αναφορικά με την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ της ΟΛΜΕ και του υπουργείου Παιδείας για την αναπλήρωση των χαμένων ωρών διδασκαλίας.
«Είναι τιμωρητικός ο χαρακτήρας του υπουργείου που λέει «ελάτε να κάνουμε τα μαθήματα που χάσατε» και δεν είναι τιμωρητικός ο χαρακτήρας της ΟΛΜΕ που κάνει στάση εργασίας για να χαθούν αυτά τα μαθήματα; Δηλαδή, η ΟΛΜΕ τιμωρεί τα παιδιά, λέγοντας ότι δεν θα κάνουν μάθημα;» υποστήριξε σε δηλώσεις του στο Βήμα Fm ο κ.Κεδίκογλου.
«Πρέπει να αλλάξει νοοτροπία και χαρακτήρα. Έχουμε το θέμα της κάλυψης της ύλης που είναι η ουσία, αλλά για να σταματήσουν οι καταλήψεις πρέπει να καταλάβουν και οι μαθητές και οι καθηγητές ότι όποια πράξη σ’ αυτόν τον κόσμο έχει και συνέπεια. Και πρέπει να σας πω ότι με το που φέραμε το Προεδρικό Διάταγμα, άρχισαν όλα τα σχολεία – ω, του θαύματος! – να ανοίγουν ένα-ένα, όταν ξέρανε ότι θα παραταθεί το σχολικό έτος…» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ.Κεδίκογλου.
Πάντως, ο κ.Κεδίκογλου εμφανίστηκε  αρνητικός στο ενδεχόμενο να δοθεί παράταση του σχολικού έτους στα δημοτικά σχολεία μετά τις ευρωεκλογές.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης