Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ν. Κακλαμάνης – «Νεοφιλελεύθερος με ακροδεξιά πολιτική ο Σπηλιωτόπουλος»

Ν. Κακλαμάνης – «Νεοφιλελεύθερος με ακροδεξιά πολιτική ο Σπηλιωτόπουλος»
"Aνάπαρκτος" ο Καμίνης
Κριτική στους συνυποψήφιους του για το δήμο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη και Άρη Σπηλιωτόπουλο άσκησε ο Νικήτας Κακλαμάνης, κάνοντας λόγο για «ανύπαρκτο έργο» του πρώτου και χαρακτηρίζοντας «νεοφιλελεύθερο με ακροδεξιά πολιτική» τον δεύτερο.
«Ξαφνικά ο νεοφιλελεύθερος κ. Σπηλιωτόπουλος χρησιμοποιεί ακροδεξιά ρητορική αλλά αυτό είναι δικό του θέμα, Εγώ έχω απαντήσει τι θα πράξω αν δεν περάσω στο δεύτερο γύρο και περάσει ο κ. Σπηλιωτόπουλος. Εκείνος δεν απαντάει και το θεωρώ λογικό. Η γραμμή της ΝΔ ήταν να στηρίξει τον κ. Καμίνη. Εγώ χάλασα τη "σούπα", γιατί είπα θα κατέβω ούτως ή άλλως. Βρέθηκε λοιπόν η διπλή υποψηφιότητα και έμμεσα πιστεύουν κάποιοι ότι θα πετύχουν το στόχο τους. Υπολογίζουν όμως χωρίς τον ξενοδόχο και ο ξενοδόχος είναι ο λαός της Αθήνας και της ΝΔ. Οπότε ο λόγος που δεν απαντάει ο κ. Σπηλιωτόπουλος είναι προφανής. Πρέπει να εκτελέσει τις εντολές του Μαξίμου» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κακλαμάνης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Real FM.
Και πρόσθεσε: «Η Αθήνα της προσεχούς πενταετίας έχει ανοιχτές πληγές από την κρίση. Όλοι οι ανθυποψήφιοί μου, όπως τους ακούω, μιλάνε για το πως θα διαχειριστούν τις πληγές, δηλαδή να τις κρατήσουν ανοιχτές. Οι πληγές πρέπει να κλείσουν. Το έργο του κ. Καμίνη είναι ανύπαρκτο. Η σύγκριση είναι καταλυτική. Αυτό το ξέρει και ο κ. Καμίνης για αυτό και στις επανειλημμένες προκλήσεις μου να περπατήσουμε μαζί την Αθήνα και να δείξει ο καθένας το έργο του, δεν απαντά».
Για την απαγόρευση των χριστιανικών ευχών από τον "Αθήνα 9,84", επεσήμανε: «Από την ημέρα που ανέλαβε ο κ. Καμίνης απαγορεύτηκε στον «9,84» να εύχονται «καλό Πάσχα» και «Χριστός Ανέστη». Λένε απλά «χρόνια πολλά», για να μην ενοχληθούν οι φιλοξενούμενοι νόμιμοι ή παράνομοι μετανάστες στην Αθήνα, μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα. Επίσης, μία παράδοση, από εποχής Μιλτιάδη Έβερτ, ήταν να μεταδίδει ο «9,84» τις λειτουργίες, από τη Μεγάλη Δευτέρα μέχρι και τη λειτουργία της Ανάστασης. Σταμάτησε και αυτή».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης