Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δ. Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ) για δηλώσεις Λαφαζάνη - Δεν πρέπει να δίνουμε λαβές στους αντιπάλους - Δεσμευτική για όλους η θέση «λύση εντός του ευρώ»

Δ. Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ) για δηλώσεις Λαφαζάνη - Δεν πρέπει να δίνουμε λαβές στους αντιπάλους - Δεσμευτική για όλους η θέση «λύση εντός του ευρώ»
Θα γίνει «σεισμός» αν το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ είναι μεγαλύτερο του αθροίσματος των ποσοστών Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ
Καυστικά σχόλια έκανε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, σχετικά με τις υποψηφιότητες των Κυριάκου Βελόπουλου και Θοδωρή Ζαγοράκη στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. για τις ευρωεκλογές.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «αν είναι να βάλουν τον Βελόπουλο, γιατί έκοψε ο Σαμαράς τον αδελφικό του φίλο και ομοϊδεάτη, τον Κρανιδιώτη; Εκτός αν νομίζουν ότι ο Ζαγοράκης, που έπαιζε στο κέντρο, συμβολίζει το άνοιγμα στον μεσαίο χώρο».
Παράλληλα, επισήμανε ότι στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είνα να κερδίσει «έστω και με μια ψήφο διαφορά», για να συμπληρώσει ότι αν τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ είναι μεγαλύτερα από το άθροισμα Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ, τότε θα είναι σεισμός.
Κληθείς να σχολιάσει τη θέση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Λαφαζάνη, για το ευρώ, τόνισε ότι η απόφαση της πλειοψηφίας του συνεδρίου του κόμματος για «λύση εντός ευρώ» δεσμεύει τους πάντες.
Πρόσθεσε, μάλιστα, πως 40 ημέρες πριν από τις εκλογές δεν πρέπει να δίνεται η δυνατότητα στους αντιπάλους να καλλιεργούν σύγχυση για το τι θέλει να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Παράλληλα, επιτέθηκε σε «τηλεοπτικά κανάλια φιλοκυβερνητικά και άκρως αντισυριζικά», τα οποία δημιουργούν «σεισμό» όταν ο κ. Λαφαζάνης λέει τη γνωστή του άποψη, ενώ αποσιωπούν δηλώσεις όπως αυτές της κ. Μαριέττας Γιαννάκου, ότι ο Αντώνης Σαμαράς κάνει ανοίγματα στην ακροδεξιά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης