Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αντιδράσεις για τις δηλώσεις της Β. Πατουλίδου για τη Χ.Α. - «Όψιμη υμνήτρια του νεοναζισμού» την αποκάλεσε ο Μ. Μπόλαρης

Αντιδράσεις για τις δηλώσεις της Β. Πατουλίδου για τη Χ.Α. - «Όψιμη υμνήτρια του νεοναζισμού» την αποκάλεσε ο Μ. Μπόλαρης
Σε δηλώσεις τον Φεβρουάριο, τις οποίες αποκάλυψε ο κ. Μπόλαρης, η κ. Πατουλίδου φέρεται να υιοθετεί τη θέση ότι η Χρυσή Αυγή καταδιώκεται
Έντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις της υποψήφιας αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό του Απ. Τζιτζικώστα, Βούλας Πατουλίδου, η οποία εμφανίστηκε να ασπάζεται τη θέση ότι η Χρυσή Αυγή καταδιώκεται.
Οι δηλώσεις που έφερε στο προσκήνιο ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Μάρκος Μπόλαρης, χαρακτηρίζοντάς τη μάλιστα «όψιμη υμνήτρια του νεοναζισμού», έγιναν σε τηλεοπτική εκπομπή τον περασμένο Φεβρουάριο, στην οποία πέραν της κ. Πατουλίδου συμμετείχε και ο κ. Ηλ. Κασιδιάρης.
Ερωτηθείσα η κ. Πατουλίδου αν «ο διωγμός τον οποίο υφίσταται η Χ.Α. είναι και νομικά αστήρικτος και πολιτικά επικίνδυνος, διότι μια δημοκρατία καταδιώκει ένα εκλεγμένο πολιτικό κόμμα» η Β. Πατουλίδου απάντησε:
«Πότε έχουμε δημοκρατία; Τις μονές ημέρες έχουμε δημοκρατία και τις ζυγές κάνουμε ό,τι θέλουμε; Ειλικρινά, γιατί βλέπετε ο καθένας προσπαθεί, αλλά τα ποσοστά δεν φεύγουν. Γιατί δεν φεύγουν; Γιατί δεν υπάρχει μια τόση δα μικρή αλήθεια. Δεν υπάρχει μια αλήθεια λόγων που τουλάχιστον να ταιριάξει και με την πράξη».
Τόσο η ίδια όσο και ο Απ. Τζιτζικώστας απέφυγαν να αναφερθούν στο θέμα κατά την παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού χθες, Μ.Δευτέρα, ενώ αργότερα η Β. Πατουλίδου έκανε λόγο για «αστειότητες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης