Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αλ. Τσίπρας - Ένα είναι το δίλημμα στις επερχόμενες εκλογές - «Ή με τον ΣΥΡΙΖΑ ή με το μνημόνιο»

Αλ. Τσίπρας - Ένα είναι το δίλημμα στις επερχόμενες εκλογές - «Ή με τον ΣΥΡΙΖΑ ή με το μνημόνιο»
«Ή με την εκτροπή του μνημονίου ή με την ανατροπή που θα φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ»
Για ένα κυρίαρχο δίλημμα έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, σχετικά με τις επερχόμενε εκλογές, μιλώντας σε εκδήλωση που διοργάνωσε η αυτοδιοικητική παράταξη «Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη», με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Σπαρτινό.
Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι το δίλλημα είναι  «ή με τα σχέδια του κ. Σαμαρά που υπονομεύουν τη δημοκρατία και καταστρέφουν την κοινωνία, ή με την Αριστερά και τη δημοκρατία, για την παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου».
Όπως υποστήριξε οι ψηφοφόροι θα πρέπει να αποφασίσουν εάν είναι «ή με την εκτροπή του μνημονίου ή με την ανατροπή που θα φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ».
Ανέφερε ότι οι πολίτες έχουν μπροστά τους τρεις κάλπες, αλλά «μία επιλογή να νικήσουμε για τη ζωή μας, για το μέλλον μας, για τη χώρα, για την πόλη μας».
Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης πραγματοποίησε ιδιαίτερη αναφορά στις χθεσινές διαδικασίες στην κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ για την επιλογή των υποψηφίων ευρωβουλευτών, τονίζοντας ότι «εμείς εκφράζουμε ελεύθερα και δημοκρατικά τις απόψεις και μέσα από τη διαφορετικότητα των απόψεων που κατατίθενται σε ένα βουλευόμενο Σώμα, όπως είναι η Κεντρική Επιτροπή, δηλώνουμε την πίστη μας στην ενότητα».
Μετά την Πάτρα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε το Μεσολόγγι και σε δηλώσεις που έκανε, τόνισε μεταξύ άλλων ότι «η χθεσινή επέτειος της εξόδου των Ελεύθερων Πολιορκημένων μάς επιτρέπει έναν παραλληλισμό».
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «τέσσερα χρόνια τώρα η χώρα βρίσκεται πολιορκημένη σε έναν κλοιό που μας έχε δέσει ασφυκτικά» γι’ αυτό, όπως πρόσθεσε, «πρέπει να σπάσουμε αυτό τον κλοιό και να βγούμε μπροστά, διότι τίποτα δεν χαρίζεται, αλλά όλα κατακτώνται με αγώνες και θυσίες». Όπως συμπλήρωσε σε αυτό το σημείο «κανείς δεν πρέπει να περιμένει ως θείο δώρο την καλυτέρευση της ζωής του, αλλά χρειάζεται να αγωνιστούμε για να δούμε καλύτερες ημέρες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης