Τελευταία Νέα
Πολιτική

Aιχμές Aπ. Τζιτζικώστα προς ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ - «Δεν παίρνω γραμμή από κανέναν»

Aιχμές Aπ. Τζιτζικώστα προς ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ - «Δεν παίρνω γραμμή από κανέναν»
Η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ τον χαρακτήρισε "σχέδιο Β" της Νέας Δημοκρατίας
Με αιχμές προς τους συνυποψήφιους του παραγματοποίησε την παρουσίαση των υποψήφιων περιφερειαρχών και περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού του ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, με την παράταξη "Αλληλεγγύη", Απόστολος Τζιτζικώστας.
Ο κ. Τζιτζικώστας απαντώντας ανέφερε χαρακτηριστικά «δεν είμαι κανένα πλάνο κανενός κόμματος, δεν παίρνουμε γραμμή από κανέναν».
Η δήλωση αυτή αποτελεί άμεση απάντηση στην υποψήφια περιφερειάρχη Δέσποινα Χαραλαμπίδου, με την παράταξη "Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα", με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία είχε χαρακτηρίσει τον κ. Τζιτζικώστα ως το "σχέδιο β΄" της Νέας Δημοκρατίας.
«Δεν μπήκαμε και δεν πρόκειται να μπούμε σε διαπραγματεύσεις, δεν δεχόμαστε όρους και προϋποθέσεις από κανένα πρόσωπο, κανένα κόμμα, δεν κάνουμε συμφωνίες με κανέναν, ούτε για πρόσωπα, ούτε για θέσεις, ούτε για πολιτικές θέσεις» διευκρίνισε ο κ. Τζιτζικώστας.
Παράλληλα επέμεινε ότι η παράταξη είναι ανεξάρτητη με καθαρά αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά, η οποία λειτουργεί χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς και θέλει να ενώσει και όχι να διαχωρίσει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης