Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεωνάς (ΣΥΡΙΖΑ) – Δεν είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε καμία θυσία για το ευρώ

tags :
Θεωνάς (ΣΥΡΙΖΑ) – Δεν είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε καμία θυσία για το ευρώ
Προτεραιότητα του ΣΥΡΙΖΑ η παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και οι κοινωνικές ανάγκες των πολιτών



Την άποψη ότι πάγια θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι δεν πρόκειται να κάνει καμία θυσία για το ευρώ σε βάρος της ελληνικής κοινωνίας διατύπωσε ο Γ.Θεωνάς, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.
Σε δηλώσεις του στο Βήμα Fm και στον απόηχο της διαφωνίας που καταγράφηκε στο εσωτερικό του κόμματος με αφορμή τις τοποθετήσεις του κ.Λαφαζάνη στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής ο κ.Θεωνάς υποστήριξε ότι «για εμάς προτεραιότητα είναι η παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και οι κοινωνικές ανάγκες των πολιτών».
«Αυτή είναι η προτεραιότητα και αν σε κάποια σημεία συγκρούεται με το ευρώ, την προτεραιότητα θα δώσουμε στην κοινωνική πολιτική και τις ανάγκες της κοινωνίας και την παραγωγική ανασυγκρότηση» είπε ο κ.Θεωνάς, ο οποίος έσπευσε να επισημάνει πως αυτό δεν σημαίνει κατ’ανάγκη ότι φεύγουμε από την Ευρωζώνη.
«Αυτά είναι στοιχεία που θα προκύψουν ανάλογα με τους χειρισμούς που θα κάνει η μία ή η άλλη πλευρά» υπογράμμισε ο κ.Θεωνάς.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης