Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουμουτσάκος (ΝΔ) – Έμμεση επίθεση στο Γ.Σγουρό – Δεν διαθέτω εμπειρία «Μαυρογιαλούρου»

Κουμουτσάκος (ΝΔ) – Έμμεση επίθεση στο Γ.Σγουρό – Δεν διαθέτω εμπειρία «Μαυρογιαλούρου»
Η ΝΔ πάντα ήταν ένα φιλελεύθερο κεντροδεξιό κόμμα, δεν υπάρχει λόγος ιδεολογικών περιπλανήσεων


Βολές με έμμεσο τρόπο κατά του «αντιπάλου» του για την Περιφέρεια Αττικής, Γ.Σγουρού εξαπολύει ο υποψήφιος της ΝΔ, Γ.Κουμουτσάκος, υπογραμμίζοντας ότι δεν διαθέτει εμπειρία τύπου «Μαυρογιαλούρου».
Σε συνέντευξη του στην Εφημερίδα των Συντακτών ο κ.Κουμουτσάκος αναφέρει πως εάν ως εμπειρία για τη θέση του περιφερειάρχη «νοείται η ελλειμματική ικανότητα να δίνονται αποτελεσματικές και οριστικές λύσεις σε χρονίζοντα προβλήματα που καρκινοβατούν ή οι κομματικές συμπεριφορές τύπου «Μαυρογιαλούρου», τότε όχι. Δεν διαθέτω τέτοιου είδους «εμπειρία» και είμαι περήφανος γι' αυτό».
«Τέσσερις λέξεις συνοψίζουν το όραμα και πρόγραμμά μας για την Αττική: Δουλειές-Ανάπτυξη-Διαφάνεια-Αλληλεγγύη» τόνισε ο κ.Κουμουτσάκος, υπογραμμίζοντας πως «η Αττική δεν αντέχει άλλο να παραμείνει «όμηρος» μιας ξεπερασμένης και αναχρονιστικής διοίκησης».
Κληθείς να σχολιάσει τις δημοσκοπήσεις, βάσει των οποίων δεν θα συμμετάσχει στο δεύτερο γύρο των εκλογών, ο κ.Κουμουτσάκος τονίζει ότι τον καθοριστικό ρόλο έχει η ψήφος των πολιτών στις 18 Μαΐου.
Σε ερώτηση εάν υπάρχουν ακροδεξιοί θύλακες στην κυβέρνηση με αφορμή και την υπόθεση Μπαλτάκου, ο κ.Κουμουτσάκος επισημαίνει ότι  «υπάρχει σαφής δήλωση του πρωθυπουργού που κλείνει κατηγορηματικά τέτοιου τύπου σεναριολογία».
«Η ΝΔ ήταν πάντα ένα φιλελεύθερο κεντροδεξιό κόμμα και δεν υπάρχει λόγος ιδεολογικών περιπλανήσεων» επισημαίνει χαρακτηριστικά ο κ.Κουμουτσάκος.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης