Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καταδίκη Γεωργιάδη (υπ. Υγείας) για συκοφαντική δυσφήμηση του Π. Καμμένου (ΑΝΕΛ)

Καταδίκη Γεωργιάδη (υπ. Υγείας) για συκοφαντική δυσφήμηση του Π. Καμμένου (ΑΝΕΛ)
Ο υπουργός Υγείας υποχρεώνεται να καταβάλει αποζημίωση 15.000 ευρώ στον κ. Καμμένο λόγω ηθικής βλάβης
Ανυπόστατοι αποδείχτηκαν οι ισχυρισμοί του υπουργού Υγείας, Άδωνη Γεωργιάδη, για τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Π. Καμμένο, σχετικά με την υπόθεση του σκάφους του «Ηλιάτορας».
Ειδικότερα ο κ. Γεωργιάδης είχε κατηγορήσει τον κ. Καμμένο για την κατοχή σκάφους, το οποίο φέρεται να είναι δηλωμένο σε off shore εταιρεία, με σκοπό να φοροδιαφεύγει.
Ωστόσο το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, έκρινε ότι οι δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη ήταν συκοφαντικές και εξυβριστικές και υποχρεώνει τον υπουργό Υγείας να καταβάλει αποζημίωση 15.000 ευρώ στον κ. Καμμένο λόγω ηθικής βλάβης.
Ωστόσο Άδωνις Γεωργιάδης, παρά το γεγονός ότι το δικαστήριο έκανε δεκτή την αγωγή του κ. Καμμένου ως ουσιαστικά βάσιμη, προσπάθησε μέσω αναρτήσεων στα social media να παρουσιαστεί ο ίδιος δικαιωμένος για την υπόθεση.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σχολίασαν πως «αποδείχθηκε για ακόμα μια φορά και με δικαστική απόφαση, ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι κοινός συκοφάντης και υβριστής, αλλά και με τη σημερινή ανάρτησή του στο twitter ότι είναι επίσης ψεύτης, αφού δεν διστάζει να παραποιεί δικαστική απόφαση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης