Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ν.Κακλαμάνης (υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων) – Προτάσεις για την αναθέρμανση της αγοράς ακινήτων στην Αθήνα

Ν.Κακλαμάνης (υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων) – Προτάσεις για την αναθέρμανση της αγοράς ακινήτων στην Αθήνα
Απαλλαγές από τα δημοτικά τέλη για επιχειρήσεις και νέα ζευγάρια



Προτάσεις για την «αναθέρμανση» της αγοράς ακινήτων στην Αθήνα κατέθεσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Ν.Κακλαμάνης κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων.
Συγκεκριμένα, ο κ.Κακλαμάνης πρότεινε προκειμένου να ανοίξουν εμπορικά καταστήματα, τα οποία κατά μέσο όρο έχουν μείνει ξενοίκιαστα για 3 χρόνια, ο Δήμος Αθηναίων να απαλλάσσει, για κάποιο χρονικό διάστημα, από τα δημοτικά τέλη τους επιχειρηματίες.
Την ίδια πρόταση περί απαλλαγής από την υποχρέωση καταβολής δημοτικών τελών ο κ.Κακλαμάνης πρότεινε και για την εγκατάσταση νέων ζευγαριών σε ξενοίκιαστα, για μία τριετία τουλάχιστον, διαμερίσματα στην πρωτεύουσα.
Επιπλέον, και προκειμένου να σταματήσει το φαινόμενο των βανδαλισμών, είτε αφορά σε μαγαζιά, είτε σε σπίτια, ο κ.Κακλαμάνης πρότεινε το αδίκημα να μετατραπεί σε ιδιώνυμο κακούργημα.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων ζήτησε από τη διοίκηση της Π.ΟΜ.ΙΔ.Α να του καταθέσει πρόταση, σχετικά με το θέμα των χρήσεων γης, που, όπως είπε, μπορεί να δώσει υπεραξία στα ακίνητα τους αλλά μπορεί και να τους αφανίσει.
«Προσέξτε, γιατί νομίζω ότι αυτός θα είναι ο Δούρειος Ίππος, που κρύβονται από πίσω του μεγάλα παιχνίδια του real estate. Κάτι τέτοιο συνέβη σε περιοχές της Αθήνας και το 2008, επί δημαρχίας μου δηλαδή, ώστε να πέσουν οι τιμές και να αγοράσουν συγκεκριμένα συμφέροντα», υποστήριξε ο κ.Κακλαμάνης.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης