Τελευταία Νέα
Πολιτική

Β. Μιχαλολιάκος - Δεν αποτελεί «απειλή» ο Μώραλης - Οι Ολυμπιακοί μπορεί να ψηφίζουν διάφορα κόμματα

Β. Μιχαλολιάκος - Δεν αποτελεί «απειλή» ο Μώραλης - Οι Ολυμπιακοί μπορεί να ψηφίζουν διάφορα κόμματα
Ο ιδιοκτήτης μετοχών δεν συνεπάγεται ιδιοκτήτης ψυχών και ανθρώπων σημείωσε ο δήμαρχος Πειραιά
Την απόλυτη βεβαιότητά του ότι θα είναι ξανά δήμαρχος Πειραιά, καθώς η υποψηφιότητα Μώραλη με στήριξη μάλιστα από τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, δεν συνιστά κατά την άποψή του, «απειλή», εξέφρασε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος.
«Μοναδικός μου αντίπαλος είναι τα προβλήματα της πόλης», τόνισε ο κ. Μιχαλολιάκος, ενώ ανέφερε ότι οι υποστηρικτές του Ολυμπιακού στο μεγάλο λιμάνι μπορεί να ψηφίζουν διάφορα κόμματα.
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό  Βήμα FM 99,5, ο δήμαρχος Πειραιά  ανέφερε:
«Ο ιδιοκτήτης μετοχών δεν συνεπάγεται ιδιοκτήτης ψυχών και ανθρώπων. Και πρέπει να σας πω ότι τα πάει πολύ καλά ως ιδιοκτήτης της ΠΑΕ. Να φέρει και το ευρωπαϊκό (κύπελλο) διότι το θέλουμε. Ας πάρουμε, βέβαια, το κύπελλο πρώτα – το πρωτάθλημα το πήραμε… Στον τομέα αυτό, πιστεύω ότι ο κ. Μαρινάκης κάνει πολύ καλή δουλειά. Είναι δικαίωμά του να ασχοληθεί με την πολιτική, όπως, και εξάλλου ο μακαρίτης ο πατέρας του είχε ασχοληθεί» είπε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος και πρόσθεσε:
«Αυτό το έργο είναι αστείο και ξαναπαίχτηκε, να υποτιμά κανείς τόσο βάναυσα τη νοημοσύνη του πειραιώτικου λαού. Εκλέγομαι 20 τόσα χρόνια στον Πειραιά, είναι δυνατόν να εξαπατώ τους πολίτες και να είμαι βάζελος κτλ.; Εχω το δικαίωμα να πολιτεύομαι χωρίς να αυτοπροσδιορίζομαι και να είμαι Ολυμπιακός χωρίς να χρειάζομαι την άδεια κάποιου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης