Τελευταία Νέα
Πολιτική

Eroglou (Τουρκοκύπριος ηγέτης) - Προσκάλεσε τον Αναστασιάδη (πρ. Κύπρου) σε συναυλία των Deep Purple! - Ως μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης

Eroglou (Τουρκοκύπριος ηγέτης) - Προσκάλεσε τον Αναστασιάδη (πρ. Κύπρου) σε συναυλία των Deep Purple! - Ως μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης
Ο κ. Eroglu φέρεται παραπονούμενος για τη συμπεριφορά της ελληνοκυπριακής έναντι της τουρκοκυπριακής πλευράς
Πρόσκληση προς τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, να παρακολουθήσουν μαζί τη συναυλία του βρετανικού ροκ συγκροτήματος Deep Purple, που θα δοθεί στο «πανεπιστήμιο» εγγύς Ανατολή το Μάιο στα κατεχόμενα, απηύθυνε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Dervis Eroglu.
Ο Eroglu υποστήριξε ότι η από κοινού παρακολούθηση της συναυλίας θα ήταν μέρος των μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης.
Φέρεται δε παραπονούμενος για τη συμπεριφορά της ελληνοκυπριακής έναντι της τουρκοκυπριακής πλευράς.
«Ακόμα και όταν οι παραδοσιακοί χορευτές μας πάνε σε μια άλλη χώρα για κάποια εκδήλωση, στέλνουν σε εκείνη τη χώρα μια νότα διαμαρτυρίας. Όποτε ξεκινήσει μια ναυλωμένη πτήση προσπαθούν να την σταματήσουν».
Με τον ίδιο τρόπο, είπε, έγινε προσπάθεια να εμποδιστεί και η συναυλία των Deep Purple. «Τηλεφώνησα στον κ. Αναστασιάδη και του ζήτησα να εγκαταλειφθεί αυτή η στάση. Αλλά δεν εισακούστηκα. Επιπλέον είπα στον Αναστασιάδη ‘ας παρακολουθήσουμε μαζί αυτή τη συναυλία’. Αυτό είναι ένα μέρος των μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης