Τελευταία Νέα
Πολιτική

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Β. Μαρινάκης με τον συνδυασμό του Γ. Μώραλη

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Β. Μαρινάκης με τον συνδυασμό του Γ. Μώραλη
Τον δήμο του Πειραιά διεκδικεί ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Μώραλης
Την υποψηφιότητα του για τον δήμο Πειραιά ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρόεδρος της Super League, Γιάννης Μώραλης, βάζοντας τέλος στα σενάρια περί υποψηφιότητας του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θα διεκδικήσει τελικά στις προσεχείς εκλογές τη δημαρχία Πειραιά, ωστόσο θα στηρίξει έμπρακτα τον κ. Μώραλη.
Ο κ. Μώραλης, ο οποίος σε ανύποπτο χρόνο είχε γνωστοποιήσει την πρόθεσή του να μην ανανεώσει τη θητεία του στην προεδρία του συνεταιρισμού, θα έχει την απόλυτη στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη, τον οποίο αρχικά είχαν προσεγγίσει παράγοντες της πόλης.
Μάλιστα σύμφωνα με το parapolitika.gr ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο του Γ. Μώραλη.

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο Β. Μαρινάκης


«Η υποψηφιότητα του ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ αποτελεί μια επιλογή ΝΙΚΗΣ . Εμπιστεύομαι το ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ για τη θέση και την ευθύνη του δημάρχου Πειραιά.
Μοιραζόμαστε την ίδια ΑΓΑΠΗ και το ίδιο ΠΑΘΟΣ για την πόλη μας.
Ο Πειραιάς πρέπει να βγει ΝΙΚΗΤΗΣ και να αποτελέσει πρότυπο διοίκησης, ανάπτυξης και ευημερίας για ΟΛΟΥΣ. Θέτω υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος και έμπρακτα στέκομαι δίπλα του για τη μεγάλη ΑΝΑΤΡΟΠΗ", αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Ολυμπιακού. 

Βαγγέλης Μαρινάκης».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης