Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης (υπ. Υγείας) - Αδιανόητο η πολιτική ζωή να είναι όμηρος του κάθε Κασιδιάρη - Αποκλείεται το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών

Γεωργιάδης (υπ. Υγείας) - Αδιανόητο η πολιτική ζωή να είναι όμηρος του κάθε Κασιδιάρη - Αποκλείεται το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών
Παράλληλα απέκλεισε την ύπαρξη και άλλων βίντεο
Ιδιαίτερα ενοχλημένος από τα πολιτικά ζητήματα που έχουν προκύψει τις τελευταίες μέρες  μετά την δημοσιοποίηση του βίντεο της συνομιλίας του τέως γραμματέα της κυβέρνησης, Τ. Μπαλτάκου με τον Ηλία Κασιδιάρη.
Ειδικότερα ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε «αδιανόητο να κρατήσουμε την πολιτική μας ζωή και την εξέλιξη της χώρας ομήρους του κάθε Κασιδιάρη».
Παράλληλα ο υπουργός απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών λέγοντας ότι η κυβέρνηση είναι «μακράς πνοής και έως το 2016».
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, ο υπουργός Υγείας κάλεσε να αφήσουν τους υπαινιγμούς ότι έχουν κι άλλα βίντειο «και επειδή το να κατέχεις υλικό από υποκλοπή είναι και παράνομη πράξη, θέλω να τους καλέσει η ελληνική δικαιοσύνη να τα παραδώσουν ό,τι έχουν άμεσα γιατί δεν μπορεί η πολιτική ζωή του τόπου να είναι έρμαιο κουτσομπολιών».
«Το συμφέρον της χώρας, και συμφωνώ με τον κύριο Βενιζέλο απόλυτα, είναι η πολιτική σταθερότητα να διατηρηθεί και να μπορέσει η χώρα ομαλά να δρέψει τους καρπούς των θυσιών του ελληνικού λαού που με τόσο κόπο έγιναν τον τελευταίο καιρό» είπε χαρακτηριστικά.
Σχετικά με τις συναντήσεις ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι «το θέμα Μπαλτάκου έχει κλείσει, δεν υπάρχει. Ο κύριος Μπαλτάκος ανέλαβε μία πρωτοβουλία, όπως ο ίδιος είπε χωρίς να ενημερώσει κανένα και πολύ περισσότερο τον πρωθυπουργό. Όταν έγινε γνωστή αυτή του η πρωτοβουλία εξεδιώχθη από τη θέση την οποία είχε».
Ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ο κ. Γεωργιάδης απέκλεισε μια τέτοια εξέλιξη δηλώνοντας ότι «για να βγούμε όμως στις αγορές και από το μνημόνιο θα πρέπει να μας πιστέψουν και οι αγορές. Και καλώς-κακώς οι αγορές κρίνουν πολύ σοβαρά την πολιτική σταθερότητα της χώρας μας. Άρα, λοιπόν, αυτοί οι οποίοι απεργάζονται την πολιτική αστάθεια στρέφονται ευθέως κατά των συμφερόντων του ελληνικού λαού και αυτό πρέπει να το καταλάβουμε».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης