Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κεδίκογλου (κυβ. εκπρόσωπος) - «Απαράδεκτη» η συμπεριφορά του Μπαλτάκου - Όποιος δεν στέκεται στο ύψος των περιστάσεων δεν έχει θέση στην κυβέρνηση

Κεδίκογλου (κυβ. εκπρόσωπος) - «Απαράδεκτη» η συμπεριφορά του Μπαλτάκου - Όποιος δεν στέκεται στο ύψος των περιστάσεων δεν έχει θέση στην κυβέρνηση
Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχουν άλλες συνομιλίες» με βουλευτές της Χρυσής Αυγής
Με μια μικρή καθυστέρηση αποφάσισε να τοποθετηθεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, για την υπόθεση Μπαλτάκου, ο οποίος ωστόσο εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος από την συμπεριφoρά του τέως γραμματέα της κυβέρνησης.
Ειδικότερα ο κ. Κεδίκογλου χαρακτήρισε «απαράδεκτη» την συμπεριφορά του Τάκη Μπαλτάκου, ενώ τόνισε ότι για την κυβέρνηση έχει κλείσει το θέμα.
«Δεν πρόκειται να ανοίξουμε συζήτηση, να παίξουμε το παιχνίδι μίας εγκληματικής οργάνωσης που χρησιμοποιεί εγκληματικά μέσα και επικαλείται προϊόντα εγκλήματος για να απειλήσει και να επιβάλλει τη δική της ατζέντα στην πολιτική ζωή του τόπου», ανέφερε ο κ. Κεδίκογλου, μιλώντας στον ALPHA ενώ υπογράμμισε ότι «είμαστε σίγουροι ότι δεν υπάρχουν άλλοι "Μπαλτάκοι"».
Παράλληλα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφορικά με τον ισχυρισμό βουλευτών της Χρυσής Αυγής για την ύπαρξη και άλλων συνομιλιών, ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχουν άλλες συνομιλίες».
 «Απαξιώ να ασχοληθώ με το τι λέει ένας κατηγορούμενος εγκληματίας.  Όταν ακούω αυτά τα πράγματα το μόνο που νιώθω είναι αηδία» πρόσθεσε ο κ. Κεδίκογλου.
Σχολιάζοντας τη συνομιλία του Τάκη Μπαλτάκου με τον Ηλία Κασιδιάρη, στο γραφείο του στη Βουλή, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι «μας ξένισαν αυτές οι σκηνές» και είπε:
«Στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα της κυβέρνησης, σε ότι αφορά νομοθετικό έργο είναι φυσικό να μπαίνουν όλοι οι βουλευτές. Αλλά όταν έχεις αυτή τη θέση πρέπει να ξέρεις και τις υποχρεώσεις και τους περιορισμούς αυτού του ρόλου».
«Οποιοσδήποτε σε αυτή την κυβέρνηση δεν στέκεται στο ύψος των περιστάσεων δεν έχει την πρέπουσα συμπεριφορά και πολιτική ευρύτερα δεν έχει θέση σε αυτή την κυβέρνηση. Αυτό το έχει δείξει ο Πρωθυπουργός και σε άλλες περιπτώσεις», ξεκαθάρισε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης