Τελευταία Νέα
Πολιτική

Π. Καμμένος (ΑΝ.ΕΛΛ.) - Υπήρξαν παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη με την ανοχή του πρωθυπουργού - Έχουμε συνταγματική εκτροπή

Π. Καμμένος (ΑΝ.ΕΛΛ.) - Υπήρξαν παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη με την ανοχή του πρωθυπουργού - Έχουμε συνταγματική εκτροπή
Κάθε ενδεχόμενη συνομιλία ανάλογη με αυτήν των κ. Κασιδιάρη - Μπαλτάκου, τόνισε ο κ. Καμμένος, πρέπει να πάει στη Δικαιοσύνη
Τη βεβαιότητά του ότι υπήρξε παρέμβαση στη Δικαιοσύνη με την ανοχή του πρωθυπουργού, εξέφρασε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Κάμμένος, κάνοντας λόγο για συνταγματική εκτροπή.
Σε δηλώσεις του ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι «είναι ξεκάθαρο πλέον, ότι κάποιοι από την κυβέρνηση, με την ανοχή του πρωθυπουργού, παρενέβησαν στη δικαστική εξουσία» και πρόσθεσε ότι «όταν η εκτελεστική εξουσία παρεμβαίνει στη δικαστική εξουσία έχουμε συνταγματική εκτροπή».
Παράλληλα, σημείωσε ότι αποδεικνύεται ότι υπήρχε διάλογος μεταξύ της κυβέρνησης και της Χρυσής Αυγής, αναφέροντας ότι «και η κυβέρνηση μιλούσε με τη Χρυσή Αυγή, αλλά και η Χρυσή Αυγή, η οποία παρουσιαζόταν ως ένα δήθεν αντισυστημικό κόμμα, επισκεπτόταν τακτικά τον γραμματέα της κυβέρνησης».
Κάθε ενδεχόμενη συνομιλία ανάλογη με αυτήν των κ. Κασιδιάρη - Μπαλτάκου, τόνισε ο κ. Καμμένος, πρέπει να πάει στη Δικαιοσύνη αλλά και να γνωστοποιηθεί στους Έλληνες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης