Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κωνσταντοπούλου (ΣΥΡΙΖΑ) - Υποβολέας της κυβέρνησης ο Μπαλτάκος - Υποχθόνια η δράση του

Κωνσταντοπούλου (ΣΥΡΙΖΑ) - Υποβολέας της κυβέρνησης ο Μπαλτάκος - Υποχθόνια η δράση του
Επανέλαβε το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ να παραιτηθεί η κυβέρνηση
Με σκληρά λόγια μίλησε για τον Παναγιώτη Μπαλτάκο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου, χαρακτηρίζοντας τον «υποβολέα της κυβερνητικής πολιτικής» και «παρακράτος»
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον ΣΚΑΙ τόνισε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση ζητά την παραίτηση της κυβέρνησης, ενώ έκανε λόγο για «υποχθόνια δράση» του κ. Μπαλτάκου στην κυβέρνηση.
«Μιλάμε για παρακράτος με ρίζες μέσα στη Bουλή όχι απλά στην κυβέρνηση, ευθεία διακίνηση επιρροής, συνομολόγηση παρεμβάσεων στη λειτουργία της δικαιοσύνης. Ο Μπαλτάκος ήταν ο ‘αντ’ αυτού’ του πρωθυπουργού, ήταν το μάτι και το αφτί του…, ο υποβολέας της κυβερνητικής πολιτικής το ήξεραν οι πάντες. Ζητάμε παραίτηση της κυβέρνησης, η παραίτησή του δεν μπορεί να καλύψει αυτά που έχουν αποκαλυφθεί και είναι ανατριχιαστικά, το δυσώδες παρασκήνιο της κυβερνητικής πορείας» σχολίασε η βουλευτής.
«Υποχθόνια η δράση του γγ. της κυβέρνησης, που απολάμβανε όχι απλώς της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού, αλλά και της αναγνώρισης των υπουργών και βουλευτών της ΝΔ ότι υπέρκειται όλων» δήλωσε, καταγγέλλοντας μάλιστα ότι «οι κ. Μιχελάκης και Βορίδης ισχυρίζονταν ότι τίποτε δεν μπορεί να περάσει αν δεν φέρει την υπογραφή Μπαλτάκου με αφορμή την τροπολογία που προέβλεπε οτι οποίος μετανάστης δεν μπορούσε να στοιχειοθετεί τη βία λιμενικών εναντίον του θα οδηγούνταν σε απέλαση».
«Δεν αρκεί η παραίτηση Μπαλτάκου, κανενός δεν αρκεί. Είναι επιβεβλημένο να έρθουν στη Βουλή ο πρωθυπουργός οι εμπλεκόμενοι υπουργοί και οι υπηρεσιακοί παράγοντες να δώσουν εξηγήσεις» σημείωσε τέλος η κυρία Κωνσταντοπούλου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης