Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μ. Χρυσοχοΐδης (υπ. Υποδομών) για Χρυσή Αυγή - Με βάση αποδεικτικά στοιχεία κρίνουν οι δικαστές

Μ. Χρυσοχοΐδης (υπ. Υποδομών) για Χρυσή Αυγή - Με βάση αποδεικτικά στοιχεία κρίνουν οι δικαστές
Εάν είναι εγκληματίες ή όχι οι Χρυσαυγίτες, το αποφασίζουν τα αρμόδια όργανα της Δημοκρατίας, ούτε ο γ.γ. της κυβέρνησης ούτε ο υπόδικος Κασιδιάρης
Την ενοχή ή μη των μελών της Χρυσής Αυγής την αποφασίζουν τα αρμόδια όργανα της δημοκρατίας, επισήμανε σε δηλώσεις του ο υπουργός Μεταφορών, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με αφορμή το θέμα που προέκυψε μετά την αποκάλυψη του βίντεο με τη συνομιλία Μπαλτάκου - Κασιδιάρη.
Όπως σημειώνει ο κ. Χρυσοχοΐδης, «το εάν είναι εγκληματίες ή όχι οι Χρυσαυγίτες, αυτό το αποφασίζουν τα αρμόδια όργανα της Δημοκρατίας, ούτε ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης, ούτε πολύ περισσότερο ο υπόδικος Κασιδιάρης» και πρόσθεσε ότι «οι δικαστές κρίνουν με βάση αποδεικτικά στοιχεία στηριγμένα σε τεκμήρια, σύμφωνα με τον κώδικα πολιτικής δικονομίας και τον ποινικό νόμο».
Παράλληλα, επισήμανε ότι «το πόσο σοβαρή και πόσο δίπλα μας είναι η υπόθεση του ναζισμού, αποδείχτηκε χθες και χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή γιατί πολύ εύκολα, πολλές φορές, μπορούμε να οδηγηθούμε σε πρακτικές εκτός δημοκρατικών συνόρων», συμπληρώνοντας ότι «όταν ανέχεσαι τον φασισμό, παίζεις με τη δημοκρατία. Χάνεις την ηθική και την ψυχή σου. Αυτή η πεποίθηση, μας ενώνει όλους και οριοθετεί τη δράση μας ακόμη - θα έλεγα - και τις κάθε είδους σκοπιμότητες. Οι νόμοι και οι θεσμοί της Δημοκρατίας είναι τα όπλα μας χωρίς εκλεκτικές ερμηνείες, παρεκκλίσεις και παρερμηνείες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης