Τελευταία Νέα
Πολιτική

«Πυρά» ΣΥΡΙΖΑ κατά Κεδίκογλου – «Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν έχει βρει ακόμα χρόνο να σχολιάσει την υπόθεση Μπαλτάκου»

«Πυρά» ΣΥΡΙΖΑ κατά Κεδίκογλου – «Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν έχει βρει ακόμα χρόνο να σχολιάσει την υπόθεση Μπαλτάκου»
Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον Σαμαρά να δώσει εξηγήσεις στη Βουλή
Με αιχμηρό τρόπο απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Σίμο Κεδίκογλου, με αφορμή τις δηλώσεις για τον Αλέξη Τρίπρα.
Ειδικότερα ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει το γεγονός ότι ο κ. Κεφίκογλου δεν έχει σχολιάσει επίσημα την υπόθεση του τέως γενικού γραμματέα της κυβέρνησης, Τάκη Μπαλτάκου.
«Αν και όλοι έχουν αντιληφθεί πως η κοροϊδία γύρω από την υπόθεση του πρωτογενούς πλεονάσματος δεν περπατάει, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος βρίσκει χρόνο και επανέρχεται, την ίδια στιγμή που δεν έχει βρει ακόμα χρόνο να σχολιάσει την υπόθεση του ακροδεξιού χρυσαυγίτη Μπαλτάκου και στενού συνεργάτη του Σαμαρά» σημειώνει η Κουμουνδούρου.
Παράλληλα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευση επισημαίνει ότι ο ελληνικός λαός έχει κατανοήσει ότι το μίγμα της κυβερνητικής πολιτικής διαμορφώνεται από την συνάντηση της μνημονιακής βαρβαρότητας με το ακροδεξιό παρακράτος με τις ευλογίες του κ. Σαμαρά.
«Περιμένουμε τον πρωθυπουργό, αν διαθέτει τη στοιχειώδη δημοκρατική ευαισθησία, να έρθει στη βουλή και να δώσει εξηγήσεις» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης