Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τ. Μπαλτάκος (πρώην γ.γ. κυβέρνησης) - Ο Σαμαράς δεν γνώριζε τίποτα - Είχα επαφές με τη Χρυσή Αυγή πριν και μετά τη δολοφονία Φύσσα

Τ. Μπαλτάκος (πρώην γ.γ. κυβέρνησης) - Ο Σαμαράς δεν γνώριζε τίποτα - Είχα επαφές με τη Χρυσή Αυγή πριν και μετά τη δολοφονία Φύσσα
Όσον αφορά τα όσα είπε στον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, υποστήριξε ότι βασίστηκαν σε όσα άκουγε και διάβαζε στα μέσα ενημέρωσης και όχι σε προσωπική του πληροφόρηση
Κανείς από τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής δεν είναι νεοναζί, υποστήριξε ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης, Τάκης Μπαλτάκος.
Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Τάκης Μπαλτάκος, παραδέχθηκε ότι είχε συνομιλίες με τη Χρυσή Αυγή πριν και μετά από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ωστόσο δεν γνωρίζει αν αυτές έχουν βιντεοσκοπηθεί.
Να σημειωθεί ότι η Χρυσή Αυγή υποστηρίζει ότι έχει στην κατοχή της και άλλα βίντεο με πρωταγωνιστή τον πρώην γενικό γραμματέα της κυβέρνησης και στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά.
Ερωτώμενος σχετικά με τη στάση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, σχολίασε λακωνικά πως «τον πρωθυπουργό δεν τον σχολιάζουμε», ενώ τόνισε ότι δεν γνώριζε τίποτα για τις συνομιλίες του με τη Χρυσή Αυγή.
Όσον αφορά τα όσα είπε στον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, υποστήριξε ότι βασίστηκαν σε όσα άκουγε και διάβαζε στα μέσα ενημέρωσης και όχι σε προσωπική του πληροφόρηση.
Ερωτώμενος αν έχει πει και χειρότερα για τον πρωθυπουργό, πέραν όσων έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι στιγμής απάντησε:
«Δεν ξέρω, δεν θυμάμαι. Ο,τι έχω και να έχω πει εξυπηρετούσε ένα σκοπό». Παράλληλα, παραδέχτηκε ότι έχει μιλήσει και με τον Νίκο Μιχαλολιάκο.
ο Τ. Μπαλτάκος υποστήριξε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι ένα κεντροδεξιό κόμμα, το οποίο τα τελευταία δύο χρόνια κινδύνεψε να χάσει τη δεξιά πτέρυγα των ψηφοφόρων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης