Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λυκούδης (ΔΗΜΑΡ) – Να μην μπει ο πολιτικός κόσμος στην ατζέντα της Χρυσής Αυγής περί πολιτικών διώξεων

tags :
Λυκούδης (ΔΗΜΑΡ) – Να μην μπει ο πολιτικός κόσμος στην ατζέντα της Χρυσής Αυγής περί πολιτικών διώξεων
Ο κ.Σαμαράς φέρει ευθύνη για την υπόθεση Μπαλτάκου


Ο πολιτικός κόσμος πρέπει να είναι επιφυλακτικός για το εάν θα μπει στην πολιτική ατζέντα περί πολιτικών διώξεων που διαμορφώνει η Χρυσή Αυγή ανέφερε σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο Σπύρος Λυκούδης από τη Δημοκρατική Αριστερά.
«Είναι αναμφισβήτητο πολιτικό πρόβλημα, δεν είναι κουτσομπολιό. Είναι ο γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου, από τους πιο στενούς συνεργάτες του Σαμαρά. Ωστόσο, είναι υποχρεωμένος ο πολικός κόσμος της χώρας να είναι παρά πολύ επιφυλακτικός για το αν θα μπει στην πολιτική ατζέντα που διαμορφώνει η ΧΑ. Η είσοδος του συνόλου του πολιτικού κόσμου στην ατζέντα που διαμορφώνει η υπόδικη ΧΑ είναι λάθος» προειδοποίησε ο τέως γραμματέας και βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, κ.Λυκούδης.
Ο κ.Λυκούδης υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός έχει ευθύνες για την υπόθεση Μπαλτάκου, γιατί ο παραιτηθείς γραμματέας της κυβέρνησης είναι στενός του συνεργάτης, ωστόσο διευκρίνισε όμως «μέχρι εκεί, είδατε τι λέει για τον Σαμαρά».
Ως προς την πρόταση μομφής των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατά της κυβέρνησης, ο κ.Λυκούδης είπε ότι δεν μπορεί να απαντήσει για την πρόταση μομφής, καθώς «δεν είναι απλό πράγμα, είναι συλλογικό και πρέπει να συζητηθεί στα όργανα της ΔΗΜΑΡ».

 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης