Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τον Π. Μπαλτάκο «αδειάζει» ο Ε. Βενιζέλος – «Η παραίτησή του είναι το… λιγότερο» - Ουδεμία αναφορά για την ουσία των αποκαλύψεων

Τον Π. Μπαλτάκο «αδειάζει» ο Ε. Βενιζέλος – «Η παραίτησή του είναι το… λιγότερο» - Ουδεμία αναφορά για την ουσία των αποκαλύψεων
"Είναι αδιανόητο να υπάρχει οποιαδήποτε επαφή με τους Ναζιστές"
Ουδεμία αναφορά στην ουσία των αποκαλύψεων των Π. Μπαλτάκου και Η. Κασιδιάρη δεν έκανε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος θέλησε να επικεντρωθεί στο ζήτημα του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης.
Σχολιάζοντας τους αποκαλυπτικούς διαλόγους, οι οποίοι κάνουν λόγο για «κατασκευασμένες» διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης χαρακτήρισε «αδιανόητη» οποιαδήποτε επαφή με τους ναζιστές.
«Η παραίτηση του Π. Μπαλτάκου είναι το λιγότερο» σχολίασε χαρακτηριστικά.
«Είναι αδιανόητο να υπάρχει οποιαδήποτε επαφή με τους Ναζιστές, με τους ρατσιστές, με τους ξενοφοβικούς με αυτούς που οργανώνουν πράξεις βίας και λειτουργούν ως εγκληματική οργάνωση» διέτεινε παράλληλα.
 «Εκδηλώνουμε επισήμως τον θεσμικό σεβασμό στην αρχή της διάκρισης των εξουσιών προς τους δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς τους οποίους κανείς δεν δικαιούται να προσβάλει» συμπλήρωσε, αποφεύγοντας ωστόσο, να αναφερθεί στην ουσία των αποκαλύψεων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης