Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χατζηδάκης (υπ.Ανάπτυξης) – Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει τα παλιά λάθη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ

Χατζηδάκης (υπ.Ανάπτυξης) – Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει τα παλιά λάθη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ
Έρχονται μέτρα για τον εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας


Την άποψη ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει κάνει βήματα στο δημοσιονομικό κομμάτι, αλλά πρέπει να κάνει περισσότερα στις διαρθρωτικές αλλαγές εξέφρασε ο υπουργός Ανάπτυξης, Κ.Χατζηδάκης, ο οποίος υποστήριξε ότι οι επόμενες δόσεις είναι συνδεδεμένες με μέτρα μικρότερης εμβέλειας που αφορούν τον εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας.
Με αφορμή τις αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ στη δημιουργία «μικρής ΔΕΗ», ο υπουργός Ανάπτυξης επιτέθηκε στην αξιωματική αντιπολίτευσης, τονίζοντας ότι «η μικρή ΔΕΗ αποσκοπεί στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας».
«Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει τα παλιά λάθη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αυτή είναι η σημερινή του ατζέντα» ανέφερε ο κ.Χατζηδάκης, ο οποίος υποστήριξε πως ο νόμος για την απλούστευση των αδειοδοτήσεων βελτιώνεται περισσότερο μετά τη δημόσια διαβούλευση.
Ο κ.Χατζηδάκης επέμεινε ότι χρειάζεται αξιολόγηση στη δημόσια διοίκηση και ότι είναι δυνατόν να βρεθεί ένα αξιόπιστο μοντέλο χωρίς χρονοτριβές τύπου «όποιος δεν θέλει να ζυμώσει δέκα μέρες κοσκινίζει».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης