Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουβέλης (ΔΗΜΑΡ) – Στόχος μας η ανάδειξη ευρωβουλευτών

tags :
Κουβέλης (ΔΗΜΑΡ) – Στόχος μας η ανάδειξη ευρωβουλευτών
Κάθε ημέρα δικαιωνόμαστε για την επιλογή μας να αποχωρήσουμε από την κυβέρνηση


Η ανάδειξη ευρωβουλευτών θα κρίνει εάν οι εκλογές του Μαΐου θα είναι επιτυχημένες για τη Δημοκρατική Αριστερά υποστήριξε σε δηλώσεις του στο Mega, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φ.Κουβέλης.
Ο κ.Κουβέλης αναφερόμενος στις εσωκομματικές εντάσεις ανέφερε ότι «όποιος θέλει να διαφοροποιείται, να το πράττει με όρους πολιτικούς» ενώ για τις αναφορές Ψαριανού περί αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ τόνισε ότι «ακόμα και ο απλός κόσμος εξεπλάγη από αυτές τις κατηγορίες στο πρόσωπό μου».
Σε ερώτηση γιατί δεν διαγράφεται ο κ. Ψαριανός, είπε ότι η ΔΗΜΑΡ δεν έχει διαδικασίες διαγραφής βουλευτών από το κόμμα. Το πρόβλημα το έχει ο ίδιος ο κ.Ψαριανός γιατί κριτής όλων είναι η κοινωνία» υπογράμμισε ο κ.Κουβέλης.
Ο κ.Κουβέλης υποστήριξε επιπλέον ότι κάθε ημέρα δικαιώνεται η επιλογή της ΔΗΜΑΡ να αποχωρήσει από την κυβέρνηση, φέροντας ως πλέον πρόσφατο παράδειγμα το νομοσχέδιο για τη «μικρή ΔΕΗ».
«Εμείς είχαμε ταχθεί υπέρ της απελευθέρωσης της αγοράς ενέργειας, αλλά κατά της παραχώρησης του δικτύου» τόνισε ο κ.Κουβέλης, ο οποίος κληθείς να εξηγήσει γιατί η ΔΗΜΑΡ δεν συμμετέχει στο εγχείρημα της Ελιάς ανέφερε κατηγορηματικά: «Ο τρίτος πόλος ή θα έχει πραγματικό προοδευτικό περιεχόμενο ή δεν θα υπάρχει. Δεν υπάρχει κεντροαριστερά απολίτικη»
«Η Ελιά κατέληξε σε προσπάθεια συγκόλλησης για προεκλογικές ανάγκες» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ.Κουβέλης.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης